Α ΕΣΚΑΣΕ

Δυσκολίες στη συγχώνευση Πρωτέα-Αναγέννησης Λαμίας

Δυσκολίες προέκυψαν στη συγχώνευση Πρωτέα και Αναγέννησης Λαμίας με τις μέρες να περνάνε χωρίς να έχει υπάρξει κάποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα.

Αρχικά, οι παράγοντες της Λαμίας ευελπιστούσαν όλα να έχουν ξεκαθαρίσει στο πρώτο 10ημερο του Ιουλίου, χωρίς όμως κάτι τέτοιο να συμβεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πολλά θα κριθούν στο οικονομικό σκέλος, κατά πόσο δηλαδή μπορεί να υποστηριχτεί μια προσπάθεια για να κατέβει η ομάδα στην Α’ κατηγορία και να είναι ανταγωνιστική, καθώς θα χρειαστούν να γίνουν αρκετές μεταγραφές.

Και αυτό γιατί, ο μεν Πρωτέας έχει λίγους παίκτες που θα μπορούσαν να σταθούν με αξιώσεις στην Α’ΕΣΚΑΣΕ, η δε Αναγέννηση Λαμίας έχει πληθώρα ταλαντούχων παικτών χωρίς όμως εμπειρία από την κατηγορία.

Το άσχημο στην προκειμένη περίπτωση, είναι πως ο χρόνος δεν είναι σύμμαχος καθώς αρκετοί από τους παίκτες που ήταν στο στόχαστρο της Λαμίας κλείνουν όσο περνάνε οι μέρες σε άλλες ομάδες.

Το σίγουρο πάντως είναι, πως μέσα στις επόμενες μέρες θα έχει οριστικοποιηθεί η κατάσταση για να φανεί ποια θα είναι η επόμενη μέρα για τον Πρωτέα αλλά και την Αναγέννηση.

Σχετικά άρθρα

Τουρνουά Άμφισσας (Μεγάλος Τελικός): ΓΑΣ Άμφισσας-Γ.Σ. Ιτέας 64-52

pannikolaou

Τουρνουά Άμφισσας (Μικρός Τελικός): Απόλλων Λιβαδειάς-Άρης Αμφίκλειας 54-53

pannikolaou

Πέρασε στους ”8” η Εθνική Ανδρών 3×3 U-17 με τον Κωνσταντίνο Χαντζή!

pannikolaou