Over play Uncategorized

Η εγχείρηση και ο…ασθενής!

Το Ευρωμπάσκετ τελείωσε, η Ελλάδα πέτυχε έστω και με μπόλικο άγχος το στόχο της και ανέβηκε ως 3η τελικά στην Α’ κατηγορία, η ανταπόκριση του κόσμου ήταν τεράστια με ολόκληρη την Ελληνική αποστολή να έχει να το λέει, η διοργάνωση τα πήγε περίφημα, η πόλη βγήκε σίγουρα κερδισμένη από την όλη διαδικασία, με τη Χαλκίδα να αποδεικνύει για μια ακόμα φορά πως το μπάσκετ είναι το άθλημα που την εκφράζει…

Αν είχαμε βέβαια και μια ομάδα σε Εθνική κατηγορία, όλα θα ήταν καλύτερα για όλους…

Το eviabasket.gr, για να ευλογήσουμε και λίγο τα γένια μας, μπορεί να αισθάνεται επίσης  υπερήφανο για την κάλυψη αυτής της μεγάλης διοργάνωσης.

Ευχαριστώ προσωπικά, μεταξύ άλλων, τον Ηλία Θαλάσση στον οποίο και εύχομαι περαστικά για το πρόβλημα υγείας που του προέκυψε ανήμερα του τελικού και εν ώρα εργασίας, και τον Γιάννη Δαλιάνη, που κάλυψαν φωτογραφικά τη διοργάνωση.

Μέσα από το μοναδικό καθαρά μπασκετικό σάιτ όχι μόνο της Χαλκίδας αλλά ολόκληρης της περιφέρειας, ανεβάσαμε τις 10 μέρες του τουρνουά 167 (!) αναρτήσεις για τη διοργάνωση!

Όλα αυτά βεβαίως, μέσα από τη δική σας ανταπόκριση, με το eviabasket.gr  να έχει σταθερά ακόμα και την καλοκαιρινή περίοδο περισσότερους από τους 10,000 επισκέπτες σε ημερήσια βάση!

Ως υπεύθυνος του σάιτ, μπορώ επίσης να αισθάνομαι υπερήφανος γιατί μείναμε απ’ έξω από οποιαδήποτε πλευράς επιδότησης του Δήμου Χαλκίδας, για να μπορούμε λοιπόν να εξακολουθούμε και να γράφουμε τα πράγματα με το όνομά τους, χωρίς να μπούμε στη διαδικασία για μεγαλοπρεπείς κωλοτούμπες όπως συνέβη στο πρόσφατο παρελθόν με διάφορα άλλα μέσα ενημέρωσης. Απ’ έξω, να σημειωθεί, πως έμειναν ακόμα η ‘Ευβοϊκή Γνώμη’, το ‘Δυνατά Αθλητικά’ και το ‘Κοντά στα Σπορ’ που επίσης κάλυπταν σε καθημερινή βάση το τουρνουά…

Πολλά μπράβο λοιπόν στο διοργανωτή Δήμο Χαλκίδας για το Ευρωμπάσκετ, ένα τουρνουά που θα αποτελέσει παρακαταθήκη για την πόλη στο προσεχές μέλλον.

Δεν γίνεται, όμως, να μην σχολιάσει κανείς ορισμένα γεγονότα, όπως τα παρατηρείς μέσα από τη ‘Διαύγεια’ και τα οποία είναι τουλάχιστον προκλητικά.

Δεν γίνεται να συνεχιστεί αυτό το ‘πάρτι’ με τις απ’ ευθείας αναθέσεις, τις περισσότερες φορές στα ίδια πρόσωπα, σαν να πρόκειται για ένα κλειστό κλαμπ.

Δεν θα ασχοληθώ με το σινάφι μας, γιατί εκεί έκριναν οι υπεύθυνοι πως μπορεί να διαφημιστεί καλύτερα το τουρνουά και εκεί έδωσαν την οικονομική ενίσχυση για την προβολή του. Δεν μπορώ όμως να μην σχολιάσω, φίλες και φίλοι του eviabasket.gr, πως ο Δήμος πλήρωσε για ένα απλό σαντουιτσάκι για τους εθελοντές 2 ευρώ το τεμάχιο και πως η σακούλα του πάγου χρεώθηκε στα 3 ευρώ… Δηλαδή 6 μήνες τώρα που η Χαλκίδα επιλέχθηκε για να διοργανώσει το Ευρωμπάσκετ, δεν ασχολήθηκε κανείς από το Δήμο για να πάρει κάποιες προσφορές;

Πολύ φοβάμαι πως στο μέλλον, όταν θα μιλάμε για κάποιες μεγάλες εκδηλώσεις όπως π.χ. το καρναβάλι και το Ευρωμπάσκετ, θα υπάρχει πάντα ένα μεγάλο αλλά…

Γιατί σε μια εγχείρηση, εκτός από το να πετύχει, πρέπει να ζήσει και ο ασθενής…

Παναγιώτης Νικολάου

 

 

 

 

Σχετικά άρθρα

Ο Κάδμος ευχαριστεί τον Δήμαρχο Αλιάρτου Γ. Ντασιώτη!

pannikolaou

Γέμισε τη ρακέτα με Σιδέρη ο Εθνικός Λιβαδειάς!

pannikolaou

ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ: ΑΕΕΠ Χαλκίδας-Α.Ε.Ν. Αρτάκης 33-57

pannikolaou