Over play

Ο Αντ.Γεωργουσόπουλος στον Άρη Νίκαιας

Στον Άρη Νίκαιας και στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής θα συνεχίσει τελικά την καριέρα του ο νεαρός Χαλκιδέος μπασκετμπολίστας Αντώνης Γεωργουσόπουλος, που πήρε μεταγραφή μαζί με τους Μάριο Παντελάκη και Μάκη Αγγελίδη.

Αρχικά, ο Γεωργουσόπουλος είχε συμφωνήσει με τον Άρη Πετρούπολης, αλλά μετά τη φυγή του προπονητή Παναγιώτη Κακαλιά άλλαξαν τα δεδομένα και ο νεαρός παίκτης έκρινε πως θα είναι καλύτερο να παίξει την επόμενη χρονιά στην ομάδα της Νίκαιας που έχει προπονητή τον Μάη Κωνσταντινίδη.

Η ανακοίνωση του Άρη Νίκαιας για τη μεταγραφή του Γεωργουσόπουλου αναφέρει χαρακτηριστικά:’Η διοίκηση του συλλόγου μας ανακοινώνει την απόκτηση (με τη μορφή δανεισμού) του αθλητή Αντώνη Γεωργουσόπουλου για την σεζόν 2016-2017 και του εύχεται μια επιτυχημένη και γεμάτη νίκες αθλητική χρονιά μαζί με την υπόλοιπη οικογένεια του μπασκετικού Άρη Νίκαιας.

Ο 19χρονος και με ύψος 1.97 power forward κατάγεται από τη Χαλκίδα και την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στους Under 21 του ΓΣ Περιστερίου’.

Πέρυσι ο Γεωργουσόπουλος, στην πρώτη του χρονιά εκτός Παναγίτσας, έπαιξε με επιτυχία στην εφηβική ομάδα του Περιστερίου.

Σχετικά άρθρα

Σαν σήμερα…21 Ιανουαρίου (2016-2023)

pannikolaou

Τα ταλέντα προπονούνται στο Pelagos Club Tennis Academy! (pics)

pannikolaou

Διανομή ειδών σε ωφελούμενους του προγράμματος ΤΕΒΑ του Δήμου Χαλκιδέων

pannikolaou