Α ΕΣΚΑΣΕ

Σπουδαία κίνηση με Τερματζίδη για τον Απόλλων Λιβαδειάς

Η διάλυση της Α.Ε.Λιβαδειάς φαίνεται πως είχε ευεργετικές συνέπειες για τον Απόλλων Λιβαδειάς, που μπορεί πλέον όπως φαίνεται να χτυπάει παίκτες από το πάνω ράφι.

Κάτι τέτοιο ισχύει ασφαλώς για την περίπτωση του Γιώργου Τερματζίδη, που τα βρήκε σε όλα με τη διοίκηση του Απόλλωνα Λιβαδειάς και θα αποτελέσει τον…σημαιοφόρο της νέας προσπάθειας στην Α’ ΕΣΚΑΣΕ.

Ο Τερματζίδης με τις συμμετοχές από τα τοπικά μέχρι και την Α2 μπορεί να κάνει τη διαφορά σε μια ομάδα πάντως που παρότι νεοφώτιστη κινείται ουσιαστικά στο μεταγραφικό παζάρι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Απόλλων Λιβαδειάς για την απόκτηση του Γ.Τερματζίδη:

‘Με μεγάλη χαρά και ιδιαίτερη τιμή υποδεχόμαστε στην οικογένεια του ΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ, έναν σπουδαίο αθλητή και χαρακτήρα τον Γιώργο Τερματζίδη.
Ο Γιώργος μετά από μια πολύχρονη και ιδιαίτερα επιτυχημένη καριέρα στην Α.Ε. Λιβαδειάς, με την φανέλα της οποίας αγωνίστηκε από τα τοπικά Πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ μέχρι τα σαλόνια της Α2, συμβάλλοντας σημαντικά στην επίτευξη των ανόδων τόσα χρόνια, αποφάσισε να ενσωματωθεί στην ομάδα μας και να την οδηγήσει στο Πρωτάθληαμα της Α’ ΕΣΚΑΣΕ.
Αποτελεί αναμφισβήτητα μια σπουδαία προσθήκη για την ομάδα μας, καθώς ο Γιώργος εκτός από την βοήθεια που θα προσφέρει εντός του γηπέδου, θ’ αποτελέσει σημαντικό καθοδηγητή σε όλα τα παιδιά της ομάδας μας και ιδιαίτερα των ακαδημιών μας με την εμπειρία του από τις πολύχρονες παραστάσεις που έχει στον χώρο του μπάσκετ.
Γιώργο καλως όρισες στην ομάδα μας!
Ευχόμαστε υγεία και μία πάρα πολύ όμορφη αγωνιστική σεζόν!’.

Σχετικά άρθρα

Επιστροφή Γίτσα στον Απόλλωνα Λιβαδειάς!

pannikolaou

Waverpoll.com: Θα πετύχει την άνοδο στην Α1 με την Καρδίτσα ο Γ. Μπουρούσης;

pannikolaou

Στον Άρη Θήβας ο Κώστας Κικίδης!

pannikolaou