Β ΕΣΚΑΣΕ Α ΟΜΙΛΟΣ

Τα βρήκε με Τσιώλη ο Αίαντας Αυλίδας, περιμένει να τον αφήσει ελεύθερο η ΑΓΕΧ!

Ο Γιάννης Τσιώλης μετά από μια πολύ καλή χρονιά με την ΑΓΕΧ στη Β’ ΕΣΚΑΣΕ, κατακτώντας μάλιστα την άνοδο για την Α’ κατηγορία, αποτέλεσε στόχο αρκετών ομάδων της Εύβοιας και όχι μόνο.

Ο παίκτης φαίνεται να έχει διαλέξει και να τα έχει βρει σε όλα με την ομάδα του Αίαντα Αυλίδας για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του και ουσιαστικά περιμένει τη διαγραφή του από τις καταστάσεις της ΑΓΕΧ ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Τις προηγούμενες ημέρες οι παράγοντες της ΑΓΕΧ αρνήθηκαν κάτι τέτοιο προσπαθώντας να τον πείσουν να μείνει στην ομάδα τους, αλλά ο παίκτης σύμφωνα με πληροφορίες αποκλείει αυτό το ενδεχόμενο θέλοντας να παίξει στον Αίαντα.

Σήμερα αναμένονται εξελίξεις στο ζήτημα, αν και όλα εξαρτώνται από τις διαθέσεις και τις αντιρρήσεις της ΑΓΕΧ που πάντως είναι πιθανό να καμφθούν.

Πήρε Κουτρουμάνο ο Αίαντας

Εν τω μεταξύ, ο Αίαντας Αυλίδας προχώρησε στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Κώστα Κουτρουμάνου από τον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας. Ο νεαρός παίκτης που αγωνίζεται στις θέσεις 2-3, είναι φοιτητής στο ΤΕΙ Χαλκίδας και αποκτήθηκε με ελεύθερη μεταγραφή.

Σχετικά άρθρα

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (3-4 Δεκεμβρίου)

pannikolaou

Οι αγώνες στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (3-4/12)

pannikolaou

Β’ ΕΣΚΑΣΕ: Αστέρας Αλιβερίου-Απόλλων Χαλκίδας (photo album)

pannikolaou