Over play

Η.Παπαθεοδώρου:’Χωρίς αύριο το ματς με τη Βοσνία’

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου έστρεψε αμέσως μετά τη νίκη επί της Μεγάλης Βρετανίας (82-61) την προσοχή του στον προημιτελικό της Εθνικής Νέων Ανδρών με τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη την προσεχή Παρασκευή. Σε δηλώσεις του στο σάϊτ της Ε.Ο.Κ. δήλωσε χαρακτηριστικά:

Ολοκληρώσαμε την πρώτη φάση του τουρνουά με παιχνίδια χωρίς ιδιαίτερα μεγάλο ανταγωνισμό. Η Μεγάλη Βρετανία είναι μια ομάδα με καλούς αθλητές, μεγάλα κορμιά, που παίζει αρκετά καλό μπάσκετ. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο δεχτήκαμε κάποια μεγαλύτερη πίεση. Πλέον προετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι με τη Βοσνία, που θα υπάρχει πολύ μεγάλος ανταγωνισμός και είναι χωρίς αύριο. Είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, με ποιοτικούς παίκτες. Εμείς θα πρέπει να φτάσουμε στο όριό μας για να νικήσουμε. Ο κόσμος είναι καταπληκτικός, η προσέλευση είναι καθημερινά μεγαλύτερη και η αγάπη που δείχνουν για την Εθνική είναι πολύ μεγάλη. Πιστεύω πως την Παρασκευή το γήπεδο θα γεμίσει και πάλι για να μας δώσει ώθηση και ενέργεια να νικήσουμε’, τόνισε ο ομοσπονδιακός τεχνικός.
Ο Έλληνας ομοσπονδιακός προπονητής της Μεγάλης Βρετανίας, Ανδρέας Καπούλας, είπε με τη σειρά του: ‘Ο στόχος επετεύχθη, για μας ήταν να φτάσουμε στις πρώτες δύο θέσεις, να πάμε στην οκτάδα και να διεκδικήσουμε την άνοδο. Η Ελλάδα είναι πολύ καλή ομάδα, πιστεύω πως θα ήταν φαβορί ακόμη και στην πρώτη κατηγορία. Εμείς έχουμε την ευκαιρία να βελτιωθούμε μέσα από τέτοια παιχνίδια. Απέναντι σε τέτοιες ομάδες οι παίκτες μου αποκτούν παραστάσεις. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε μεγάλες δυσκολίες, αλλά στο δεύτερο μέρος και ειδικά στο τρίτο δεκάλεπτο ήμασταν πολύ καλοί. Ήμασταν ανταγωνιστικοί σε κάποια κομμάτια του παιχνιδιού, θα μπορούσαμε να είμαστε και σε περισσότερα. Τα παιδιά δουλεύουν πολύ σκληρά και το μπάσκετ στη Μεγάλη Βρετανία μεγαλώνει διαρκώς’.

Σχετικά άρθρα

Σαν σήμερα…21 Ιανουαρίου (2016-2023)

pannikolaou

Τα ταλέντα προπονούνται στο Pelagos Club Tennis Academy! (pics)

pannikolaou

Διανομή ειδών σε ωφελούμενους του προγράμματος ΤΕΒΑ του Δήμου Χαλκιδέων

pannikolaou