Α ΕΣΚΑΣΕ

Οριστικά εκτός Α’ ΕΣΚΑΣΕ το Ληλάντιο. Κοντά σε συγχώνευση με Παπαθεοδώρου

Πολύ κοντά σε συγχώνευση με την ομάδα Παπαθεοδώρου βρίσκεται το Ληλάντιο που αποφάσισε να αποσυρθεί από το πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑΣΕ και να αγωνιστεί μετά από αυτή τη συνένωση στη Β’ κατηγορία.

Η ομάδα του Ληλάντιου δεν κινήθηκε σχεδόν καθόλου στην περίοδο των μεταγραφών και βλέποντας προφανώς πως το μέλλον της ομάδας προδιαγράφεται αρνητικό αποφάσισε σε πρώτη φάση να μην κατέβει στην Α’ ΕΣΚΑΣΕ, όπως άλλωστε είχε γράψει το eviabasket.gr από την περασμένη Παρασκευή.

Οι πρώτες σκέψεις έκαναν λόγο ακόμα και για διάλυση της ομάδας, όμως μετά από ώριμες σκέψεις και την πρόταση που υπήρξε από πλευράς Παπαθεοδώρου, αποφασίστηκε να προχωρήσουν σε αυτή τη συνένωση.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, οι δύο ομάδες βρίσκονται μια ανάσα από την οριστική συμφωνία και δεν αποκλείεται ο ‘γάμος’ να ανακοινωθεί εντός των προσεχών ημερών.

Το Ληλάντιο μάλιστα, θα στείλει άμεσα έγγραφο στην ΕΣΚΑΣΕ ενημερώνοντας για την μη κάθοδο στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας, ενώ θα αφήσει ελεύθερους όσους παίκτες δεν θέλουν να αγωνιστούν στη νέα ομάδα που θα προκύψει στη Β’ κατηγορία.

Επίσης, η ομάδα του Ληλάντιου δεν προτίθεται φέτος να κατεβάσει στα πρωταθλήματα της Ένωσης τμήματα υποδομής.

Τη θέση του Ληλάντιου στην Α’ ΕΣΚΑΣΕ αναμένεται να πάρουν τα Οινόφυτα που είχαν επικρατήσει στο μπαράζ κατάταξης της Προοδευτικής Λάρυμνας, με την προϋπόθεση βέβαια ότι θα απαντήσουν θετικά στην πρόταση της Ένωσης.

Όπως είναι φυσιολογικό, αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις στα τοπικά πρωταθλήματα και ιδίως στην Α΄ κατηγορία που μέχρι τώρα μετράει δύο αποχωρήσεις!

Σχετικά άρθρα

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Φινάλε της κανονικής διάρκειας! (22η αγωνιστική)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Αναβλήθηκε το Σύλλας-ΓΑΣ Άμφισσας λόγω απαγορευτικού απόπλου

pannikolaou

Το σημερινό πρόγραμμα αγώνων των ομάδων της ΕΣΚΑΣΕ (20/4). Σε ποια γυμναστήρια μπορείτε να πάτε

pannikolaou