Α1

Ο Γ.Σ.Κύμης ευχαριστεί για την προσφορά του τον Μιλόσεβιτς

Μετά από 2 χρόνια που συνοδεύτηκαν από ισάριθμες ανόδους, ο Ιγκορ Μιλόσεβιτς που έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο στην Κύμη είναι πλέον παίκτης του Χολαργού με τον οποίο φιλοδοξεί να πάρει την άνοδο για την Α1.

Ο Γ.Σ.Κύμης με ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα, ευχαριστεί τον Μιλόσεβιτς για την προσφορά του και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του:

‘Μετά από δύο χρόνια κοινής πορείας, από την νέα σεζόν ο Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης και ο Ιγκόρ Μιλόσεβιτς θα τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Σε αυτά τα δύο χρόνια η Κύμη πανηγύρισε μεγάλες επιτυχίες, με τον Μιλόσεβιτς να αποτελεί αναμφισβήτητα έναν από τους ακρογωνιαίους λίθους αυτών των επιτυχιών. Η παρουσία του στην ομάδα μας ταυτίστηκε με ιστορικές για εμάς στιγμές, όπως η κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α2 και της Β΄Εθνικής, καθώς βεβαίως και η άνοδος στην Α1! Η διοίκηση του Γυμναστικού Συλλόγου επιθυμεί να ευχαριστήσει από καρδιάς τον Ιγκόρ Μιλόσεβιτς για την προσφορά του και να του ευχηθεί καλή συνέχεια στην καριέρα του. Ευχαριστούμε και καλή τύχη Ιγκόρ!’.

Σχετικά άρθρα

Επίτιμος Πρόεδρος της ΕΟΚ ο Γιώργος Βασιλακόπουλος!

pannikolaou

Μπασκετική συνάντηση στο αεροδρόμιο!

pannikolaou

Ο Ηλίας Κουρέπης στην Καρδίτσα!

pannikolaou