Γ ΕΘΝΙΚΗ

Πήρε Παπαργυρόπουλο-Φραγκιαδάκη ο Έσπερος Λαμίας

Ο Έσπερος Λαμίας σώθηκε πέρυσι στο τσακ κάνοντας ένα εντυπωσιακό φίνις στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με αποκορύφωμα τη μεγάλη νίκη στο Μαρούσι μια αγωνιστική πριν το φινάλε.

Φέτος, οι Λαμιώτες μάλλον θέλουν να μην μπλέξουν σε περιπέτειες και για αυτό το λόγο προχώρησαν σε μεταγραφές παικτών που αναμφίβολα μπορούν να τους βοηθήσουν να πετύχουν το στόχο τους.
Σήμερα, η ομάδα του Γιάννη Σοφογιάννη ανακοίνωσε την απόκτηση του Ρήγα Παπαργυρόπουλου από τον Τρίτωνα Αθηνών.
Ο έμπειρος φόργουορντ που είναι γεννημένος το 1986 έχει ύψος 2,02 μ. και στο παρελθόν έχει αγωνιστεί ακόμα και στην Α1.
Ο Δημήτρης Φραγκιαδάκης.
Ο Δημήτρης Φραγκιαδάκης.

Ο Έσπερος απέκτησε ακόμα τον Δημήτρη Φραγκιαδάκη από το Ηράκλειο Κρήτης με τον νεαρό αθλητή να αναμένεται να δώσει λύσεις στους Λαμιώτες προσθέτοντας ένα ακόμα πολύτιμο γρανάζι στην  μηχανή τους.

Ο Φραγκιαδάκης έχει περάσει από τις μικρές Εθνικές ομάδες, αποτελώντας ένα ταλέντο του Ελληνικού μπάσκετ.
Ανανεώσεις παικτών
Αλλά δεν είναι μόνο οι μεταγραφές για τον Έσπερο Λαμίας που κάνουν πιο ισχυρή την ομάδα του Σοφογιάννη καθώς ανανεώθηκε η συνεργασία και με τους περισσότερους από τους περσινούς παίκτες της ομάδας που έπαιξαν για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.
Έτσι λοιπόν, τη φανέλα του Έσπερου θα φορούν και τη νέα αγωνιστική περίοδο οι Ρόκας, Στογιλκοβιτς, Φύκας Π., Αργύρης, Τσαπούρνας, Ξηρός, Διαμαντής.
Ο Έσπερος παρουσιάζεται ενισχυμένος και στο προπονητικό τιμ, με τον Θεόφιλο Μελισσάρη να αναλαμβάνει επικεφαλής των τμημάτων υποδομής (εφήβων-παίδων-μίνι).
Η επιλογή του Μελισσάρη αποτελεί όπως επισημαίνει η ανακοίνωση της ομάδας της Λαμίας, ‘βασική φιλοσοφία, για την αξιοποίηση των αθλητών, ώστε να ‘’δέσουν’’ το ατομικό τους ταλέντο και να ‘’καλλιεργήσουν’’, τα βασικά στοιχεία του αθλήματος σε υψηλά επίπεδα’.

Σχετικά άρθρα

Την 1η Απριλίου τα εισιτήρια του Προολυμπιακού τουρνουά με πολύ χαμηλές τιμές!

pannikolaou

Νέο double double από τον Δημήτρη Μάρκου στη Γ’ Εθνική! (video)

pannikolaou

Ο ΣΕΠΚ τίμησε τον Γιάννη Ντεντόπουλο!

pannikolaou