Α ΕΣΚΑΣΕ

Πρωταθλήτρια στις μεταγραφές και στους μικρούς η Παναγίτσα!

Ούτε μία, ούτε δύο αλλά 7 μεταγραφές παικτών-ταλέντων έκανε η Παναγίτσα αποκτώντας παίκτες που θα την βοηθήσουν σε πρώτη φάση να είναι πρωταγωνίστρια σε όλα τα τμήματα!

Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει πως αυτά τα ταλέντα δεν θα έχουν χώρο και στο αντρικό τμήμα, κάθε άλλο καθώς το στοιχείο που εκφράζει την Παναγίτσα τα τελευταία χρόνια, είναι η ανάδειξη νέων παικτών.

Η Παναγίτσα απέκτησε τον Χρήστο Περσίδη από τον Παναθηναϊκό, τον Δημήτρη Μαντζάκο από την Ερέτρια, τον Θάνο Σιδεράκη από το Triple Crown, τον Λουκά Ζυγογιάννη από τον Άρη Θηβών, τον Βαγγέλη Σπύρου και τον Βαγγέλη Μυλωνά από την ΑΓΕΧ και τον Γιώργο Οικονόμου από τις Ακαδημίες Χαλκίδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Παναγίτσας για την απόκτηση των 7 ταλέντων:

‘Η Α.Ε. Έξω Παναγίτσας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση επτά παικτών-ταλέντων οι οποίοι σε πρώτη φάση θα ενισχύσουν το εφηβικό και το παιδικό τμήμα της ομάδας. Πρόκειται για τους: Περσίδη Χρήστο γεννηθείς 1999 από την ομάδα του Παναθηναϊκού, Μαντζάκο Δημήτριο γεννηθείς 2000 από την ομάδα της Ερέτριας, Σιδεράκη Θάνο γεννηθείς 2000 από την ομάδα Triple Crown, Ζυγογιάννη Λουκά γεννηθείς 1999 από την ομάδα του Άρη Θηβών, Σπύρου Ευάγγελου γεννηθείς 2001 από την ομάδα της ΑΓΕΧ, Μυλωνά Ευάγγελο γεννηθείς 2000 από την ομάδα της ΑΓΕΧ, Οικονόμου Γεώργιο γεννηθείς 2000 από την ομάδα Ακαδημίες Χαλκίδος .

Μετά από στοχευμένες κινήσεις και μεγάλη προσπάθεια η ομάδα της Α.Ε. Εξω Παναγίτσας προχώρησε στην απόκτηση των παραπάνω αθλητών δείχνοντας έμπρακτα ότι και αυτή την χρονιά θέλει να ρίξει το βάρος στην ανάδειξη νέων ταλέντων δουλεύοντας με το team των προπονητών πάνω τους προς αυτή την κατεύθυνση. Η συγκεκριμένη προσπάθεια θα είναι συνεχής και το έργο της ομάδας σε αυτά τα παιδιά θα φανεί στα αγωνιστικά πεπραγμένα και στην εξέλιξη που θα επιδείξουν. Το μέλλον της Α.Ε. Έξω Παναγίτσας είναι εδώ!’

Σχετικά άρθρα

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (20-21 Απριλίου)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Πρωτέας Σχηματαρίου-Γ.Σ. Ιτέας (photo album)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Βαθμολογία & σκόρερς (εξ αναβολής-17/4)

pannikolaou