Α ΕΣΚΑΣΕ

Μετράει αντίστροφα για τη νέα σεζόν ο Μάκαρος

Λίγες ημέρες διακοπών έμειναν ακόμη για τον Μάκαρο Άμφισσας που μετράει αντίστροφα για να επιστρέψουν οι παίκτες του στο γήπεδο εν όψει της προετοιμασίας για τη νέα αγωνιστική χρονιά.

Ο Νίκος Παπούλιας έχει καλέσει παλιούς και νέους παίκτες για τις 22 Αυγούστου, με τον Μάκαρο Άμφισσας να φιλοδοξεί να κινηθεί τη νέα χρονιά αρκετά φιλόδοξα στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑΣΕ, τουλάχιστον αντίστοιχα δηλαδή με τις επιτυχίες του στη μεταγραφική περίοδο…

Η ομάδα της Άμφισσας, θα έχει ως βασικές προσθήκες τους Σωτήρη Χατζηστάμου και Θύμιο Νασάκη που νασακης μεταγραφηαποκτήθηκαν αμφότεροι από την Αυλίδα, με το περσινό ρόστερ να διατηρεί την ποιότητα του, καθώς ανανέωσαν για μια ακόμη χρονιά και οι Γιαννακόπουλος και Αμπλάς.

Όσο αφορά για την περίπτωση των Μαμαρέλη και Κυριακίδη ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει. Οι δύο νεαροί παίκτες ζήτησαν από την ομάδα της Άμφισσας να μείνουν ελεύθεροι με σκοπό να βρουν ομάδες κοντά στον τόπο των σπουδών τους, αλλά κάτι τέτοιο ακόμα δεν έχει γίνει, αφήνοντας ένα ανοιχτό παράθυρο για την παρουσία τους και τη νέα αγωνιστική περίοδο στον Μάκαρο.

Έργα επισκευής στο κλειστό της Άμφισσας

Στα τέλη Αυγούστου, ή το αργότερο στις αρχές Σεπτεμβρίου, αναμένεται να γίνουν τα αναγκαία έργα επισκευής στο κλειστό γυμναστήριο της Άμφισσας από το Δήμο Δελφών.

Στο κλειστό υπάρχουν σημαντικές ελλείψεις και από την ομάδα της Άμφισσας περιμένουν καιρό τώρα τα έργα ώστε να μπορούν οι αθλητές της ομάδας να κάνουν προπονήσεις σε νορμάλ συνθήκες από την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Σχετικά άρθρα

Τουρνουά Άμφισσας (Μεγάλος Τελικός): ΓΑΣ Άμφισσας-Γ.Σ. Ιτέας 64-52

pannikolaou

Τουρνουά Άμφισσας (Μικρός Τελικός): Απόλλων Λιβαδειάς-Άρης Αμφίκλειας 54-53

pannikolaou

Πέρασε στους ”8” η Εθνική Ανδρών 3×3 U-17 με τον Κωνσταντίνο Χαντζή!

pannikolaou