Over playUncategorized

Μυστικός Πράκτωρ: Τελευταίες εκκρεμότητες!

Φίλες και φίλοι του eviabasket.gr καλησπέρα σας.

Αργήσαμε λίγο, αλλά και πάλι είμαστε κοντά σας, για να σας μεταφέρουμε τις πληροφορίες μας για τα μεταγραφικά τεκταινόμενα.

Καταρχήν, να πούμε για κάποιες εκκρεμότητες που έχουμε αφήσει, γιατί ο ‘Μυστικός Πράκτωρ’ ακόμα δεν έχει χάσει μεταγραφή, απλά σε κάποιες περιπτώσεις παρατηρείται μια λογική καθυστέρηση, καθώς πολλές φορές μιλάμε για το μέλλον κάποιων αθλητών και οι όποιες αποφάσεις δεν μπορεί να είναι βιαστικές.

Στην περίπτωση της Αυλίδας λοιπόν, σας έχουμε πει πως ο Τομαράς πάει να δέσει το νεανικό σύνολο με έναν έμπειρο point guard που μπορεί να κάνει τη διαφορά στην κατηγορία καθώς μιλάμε για παίκτη που παίζει εύκολα σε Εθνική κατηγορία. Από ότι μαθαίνω, δεν είναι και πολύ μακριά από τα να προκύψει αίσιο τέλος.

Στην περίπτωση τώρα του νεαρού παίκτη που έκανε τα πρώτα και βασικά μπασκετικά βήματα στη Χαλκίδα, η υπόθεση είναι περίπλοκη μετά τις τελευταίες ανακατατάξεις με την αποχώρηση της Κηφισιάς από την Α1.

Η ομάδα της Α2 που σας είχαμε γράψει πως ενδιαφέρθηκε, δέχθηκε πρόταση για την συμμετοχή της στην Α1 και αμέσως άλλαξε τους μεταγραφικούς της στόχους, όμως όπως έμαθε ο ‘Μυστικός Πράκτωρ’ υπάρχει νέο φλερτ με ομάδα Α1 αυτή τη φορά που ενδιαφέρεται να τον κάνει δικό της και να τον δώσει ως δανεικό σε σύλλογο της Α2 για την ερχόμενη σεζόν ώστε να πάρει παιχνίδια…

Και επειδή το μυαλό των περισσότερων θα πάει στην Κύμη, εμείς απλά θα σας την αποκλείσουμε…Εντός ολίγων ημερών πάντως αναμένεται το θέμα να έχει ξεκαθαρίσει οριστικά και αμετάκλητα…

 

 

 

 

Σχετικά άρθρα

Παίκτης-προπονητής στον Παπάδο Γέρα ο Καραδόπουλος

pannikolaou

Σαν σήμερα…25 Αυγούστου (2015-2023)

pannikolaou

Ανανέωσε με Σιδέρη ο Εθνικός Λιβαδειάς!

pannikolaou