Α ΕΣΚΑΣΕ

Νέα αποχώρηση! Εκτός και τα Οινόφυτα από την Α’ ΕΣΚΑΣΕ!

Λίγες ώρες πριν εκπνεύσει το χρονικό όριο για τις δηλώσεις συμμετοχής των σωματείων στα νέα τοπικά πρωταθλήματα, μια ακόμη αποχώρηση από την Α’ ΕΣΚΑΣΕ έρχεται να ταράξει τα νερά και να δημιουργήσει ακόμα μεγαλύτερους προβληματισμούς στη διοίκηση της Ένωσης.

Τα Οινόφυτα που αρχικά είχαν απαντήσει θετικά στην άνοδό τους στην Α΄κατηγορία παίρνοντας την θέση του Ληλάντιου που δήλωσε αδυναμία συμμετοχής στην Α’ ΕΣΚΑΣΕ, επικοινώνησαν σήμερα με την Ένωση και ενημέρωσαν πως τελικά δεν μπορούν να σχηματίσουν το απαραίτητο ρόστερ, δηλώνοντας πως τελικά θα αγωνιστούν στη Β’ ΕΣΚΑΣΕ!

Σε επικοινωνία που είχαμε πριν από λίγο με παράγοντες των Οινοφύτων, μας είπαν πως αύριο θα στείλουν και εγγράφως τη δήλωση συμμετοχής της ομάδας τους για τη Β’ Κατηγορία, ενώ μας ενημέρωσαν παράλληλα πως έκαναν δύο μεταγραφές, αποκτώντας τον Αποστόλη Καραμπιτσάκο και τον Σωτήρη Τριχά, τονίζοντας ξεκάθαρα όμως πως δεν επιθυμούν σε καμία περίπτωση να συμμετάσχουν στην Α’ ΕΣΚΑΣΕ!

Πλέον, τα πράγματα περιπλέκονται σε μεγάλο βαθμό και όλα τα ενδεχόμενα είναι τώρα ανοικτά για το πως και με πόσες ομάδες θα συγκροτηθούν τελικά οι τοπικές κατηγορίες!

Η ΕΣΚΑΣΕ από την πλευρά της, είναι δεδομένο πως θα κινηθεί με το γράμμα του νόμου, πρώτα θα περιμένει να δει που τελικά θα δηλώσουν συμμετοχή όλες οι ομάδες και αφού εκπνεύσει ο χρόνος συμμετοχής θα πάρει τις όποιες αποφάσεις της…

Σχετικά άρθρα

Παράταση μεταγραφών έως 5 Οκτωβρίου και για τις τοπικές Ενώσεις!

pannikolaou

Μαζί για 5η χρονιά Stereabasket Awards και Bfresh!

pannikolaou

Φιλικό: Απόλλων Λιβαδειάς-Προοδευτική Λάρυμνας 56-59 (pics)

pannikolaou