Α ΕΣΚΑΣΕ

Νέα βόμβα στην Α’ ΕΣΚΑΣΕ! Παραιτήθηκε και ο Πρωτέας Λαμίας!

Είδηση-βόμβα από τη Λαμία πριν από λίγο, με τον Πρωτέα Λαμίας να δηλώνει αδυναμία να κατέβει στην Α’ ΕΣΚΑΣΕ της νέας περιόδου, κάτι που σημαίνει πως είμαστε μπροστά σε εξελίξεις μια μόλις εβδομάδα πριν από την κλήρωση των πρωταθλημάτων!

Το τελευταίο δίμηνο ήταν ξεκάθαρο πως τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά για την ομάδα της Λαμίας, που παρότι ανέβηκε πέρυσι άνετα και ως υπερπρωταθλήτρια στην Α’ κατηγορία, δεν είχε παίκτες άλλα και την οικονομική δυνατότητα όπως φάνηκε για να δώσει το παρών στο κορυφαίο τοπικό πρωτάθλημα.

Το τελευταίο διάστημα έγινε προσπάθεια συγχώνευσης με την Αναγέννηση Λαμίας του Κώστα Κουμπούρα και παρότι αρχικά φάνηκε πως μπορεί να βρεθεί μια χρυσή τομή, σήμερα το βράδυ οι παράγοντες του Πρωτέα πήραν την μεγάλη απόφαση να αποσυρθούν από το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας και τη νέα σεζόν να αγωνιστούν στη Γ’ ΕΣΚΑΣΕ και στο παιδικό πρωτάθλημα.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον πρόεδρο του Πρωτέα Λαμίας Νίκο Λεπίδα, μας τόνισε χαρακτηριστικά:’Το μεγάλο κόστος συντήρησης της ομάδας στην Α’ κατηγορία και η έλλειψη παικτών, μας αναγκάζει να αποσύρουμε τη συμμετοχή μας από το συγκεκριμένο πρωτάθλημα και να αγωνιστούμε τη νέα χρονιά στη Γ’ κατηγορία, δίνοντας χρόνο συμμετοχής και τις απαραίτητες εμπειρίες στα νεαρά παιδιά της ομάδας μας. Αύριο το πρωί (Τετάρτη) θα ενημερώσουμε εγγράφως και την ΕΣΚΑΣΕ για την απόφασή μας’.

Έτσι λοιπόν, μετά τον Αλέξανδρο Αρτάκης και το Ληλάντιο, ο Πρωτέας Λαμίας είναι η τρίτη ομάδα που δηλώνει αδυναμία να συμμετάσχει τη νέα σεζόν στην Α’ κατηγορία και αυτόματα δημιουργείτε μια ακόμα κενή θέση που καλείτε να την καλύψει τώρα ως πρώτη επιλαχούσα η Προοδευτική Λάρυμνας!

Σχετικά άρθρα

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Βαθμολογία & σκόρερς (21η αγωνιστική)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Εύκολη νίκη! Απόλλων Λιβαδειάς-Κάδμος 43-94

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Σταθερά στη 2η θέση! ΓΑΣ Άμφισσας-Α.Ε. Καρύστου 67-80

pannikolaou