Α ΕΣΚΑΣΕ

Οριστικά στην Α’ ΕΣΚΑΣΕ τα Οινόφυτα!

Το Ληλάντιο έστειλε για το τυπικό της υπόθεσης στην ΕΣΚΑΣΕ το επίσημο έγγραφο με το οποίο γνωστοποιεί ότι επιθυμεί να παίξει στη Β’ κατηγορία και αυτόματα η Ένωση ενημέρωσε την πρώτη επιλαχούσα ομάδα των περσινών αγώνων κατάταξης που ήταν τα Οινόφυτα για την κενή θέση που δημιουργήθηκε και αν μπορεί να την καλύψει.

Όπως σας είχε ενημερώσει το eviabasket.gr προ 20ημέρου, τα Οινόφυτα θα έκαναν δεκτή την πρόσκληση-πρόκληση, όπως και έγινε με τους ‘κιτρινόμαυρους’ να είναι και επίσημα πλέον η 12η ομάδα της ερχόμενης Α’ ΕΣΚΑΣΕ!

Το Ληλάντιο με τη σειρά του, που αξίζει να σημειωθεί πως στο έγγραφο που έστειλε στην ΕΣΚΑΣΕ κάνει λόγο για επιθυμία συμμετοχής στη Β’ κατηγορία και όχι για συγχώνευση με τον Παπαθεοδώρου, θα αγωνιστεί στον α’ όμιλο της νέας Β’ κατηγορίας.

Να σημειωθεί, πως οι δηλώσεις συμμετοχής των σωματείων στα νέα πρωταθλήματα θα γίνονται δεκτές μέχρι την Τετάρτη 24 Αυγούστου, ενώ η κλήρωση των πρωταθλημάτων θα γίνει την Τετάρτη 31 Αυγούστου στις 7 μ.μ. στα γραφεία της Ένωσης στη Θήβα.

Σχετικά άρθρα

5ο τουρνουά ”Ραφαήλ Σκεμπές” από 19-21 Ιουλίου στην Κάνηθο!

pannikolaou

Με πρόεδρο τον Γ. Ματσαγγούρα και έμφαση στα τμήματα υποδομής το νέο Δ.Σ. του Άρη Θήβας!

pannikolaou

Με επιτυχία το 2ο τουρνουά 3 on 3 ”Τάσος Μπαλάφας” (pics)

pannikolaou