Β ΕΣΚΑΣΕ Α ΟΜΙΛΟΣ

Πρεμιέρα στην Ερέτρια με το…μυαλό στο γήπεδο!

Ξεκίνησε σήμερα την προετοιμασία της εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου που θα τη βρει στη Β΄κατηγορία η Ερέτρια, με βασικό στόχο μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα και πρωταρχικό μέλημα την προώθηση όσο το δυνατό περισσότερων παιδιών από την ακαδημία της ομάδας στο αντρικό τμήμα.
Μετά τον καθιερωμένο αγιασμό ακολούθησε και η πρώτη προπόνηση που περιλάμβανε στίβο στο γήπεδο ποδοσφαίρου της Ερέτριας.

Μέσα στις βασικές προτεραιότητες πάντως των υπευθύνων της ομάδας είναι το γηπεδικό και για αυτό το λόγο μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να πραγματοποιηθεί συνάντηση με τον αντιπεριφερειάρχη Δημήτρη Αργύρη.
Σκοπός της συνάντησης, είναι να βρεθεί άμεσα μια λύση με το πρόβλημα του γηπέδου που αποτελεί το μεγαλύτερο βραχνά για την Ερέτρια και αναμφίβολα τη βασική αιτία για την περσινή πτώση της ομάδας από την Α’ κατηγορία.
Η ομάδα μπάσκετ της Ερέτριας είναι δεδομένο πως στο άμεσο μέλλον θα επιδιώξει νέες συναντήσεις με τους φορείς του Δήμου Ερέτριας όσο και της Περιφέρειας για την ανεύρεση μια λύσης στο συγκεκριμένο πρόβλημα.
ερ1
ερ2
ερ3
ερ4
ερ5
ερ6
ερ7
ερ8

Σχετικά άρθρα

Οι αγώνες στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (24-28/10)

pannikolaou

Ξεκίνησε το Ληλάντιο!

pannikolaou

Β’ ΕΣΚΑΣΕ: ΓΑΣ Βασιλικού-Ληλάντιο 75-55 (photo: Άγγελος Αγαπητός)

pannikolaou