Α1

Τα εισιτήρια διαρκείας του Γ.Σ.Κύμης στην Α1!

Τα νέα εισιτήρια διαρκείας του Γ.Σ.Κύμης για το πρωτάθλημα της Α1 πλέον, ανακοίνωσε σήμερα η διοίκηση της ομάδας με προνομιακές τιμές για τους κατόχους διαρκείας από την περσινή περίοδο αλλά και λογικές τιμές για τους νέους κατόχους.

Οι τιμές κυμαίνονται από 100-250 ευρώ ενώ οι περσινοί κάτοχοι διαρκείας έχουν δικαίωμα ανανέωσης μέχρι τις 25 Αυγούστου.

Η ανακοίνωση της ομάδας για τα εισιτήρια διαρκείας της ερχόμενης σεζόν:

‘Ο Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης είναι έτοιμος να ζήσει ιστορικές στιγμές, καθώς για πρώτη φορά θα πάρει μέρος στην basket League, την μεγαλύτερη κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ! Αυτό δεν θα είχε συμβεί χωρίς την διαχρονική υποστήριξη του φίλαθλου κόσμου της ομάδας μας, που στάθηκε στο πλευρό της από την πρώτη στιγμή της δημιουργίας της. Μαζί με τους φιλάθλους μας ξεκινήσαμε το 2010, μαζί ανεβήκαμε μία μία όλες τις κατηγορίες, μαζί φτάσαμε στην Basket League!

Τώρα λοιπόν, πιο πολύ από ποτέ, θέλουμε δίπλα μας τους φιλάθλους μας για να μας βοηθήσουν να πετύχουμε τους στόχους μας! Σας καλούμε να μας εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας για τα εισιτήρια διαρκείας της σεζόν 2016/17 και να εξασφαλίσετε την δική σας θέση στους αγώνες της Basket League. Ελάτε να ζήσουμε μαζί μοναδικές στιγμές και να δούμε την Κύμη να αντιμετωπίζει τις μεγαλύτερες ελληνικές ομάδες! Η παρουσία σας θα μας δώσει την δύναμη να έχουμε μια ακόμα χρονιά γεμάτη επιτυχίες.

Οι περσινοί κάτοχοι διαρκείας θα μπορούν μέχρι τις 25/8 να ανανεώσουν το εισιτήριο τους σε προνομιακή τιμή.

Τα εισιτήρια διαρκείας 2016-2017 διακρίνονται στις παρακάτω κατηγορίες:

Για πληροφορίες και κρατήσεις επικοινωνήστε με το τηλέφωνο:

693 64 08 016 Μαυρίκης Γ. / Υπεύθυνος Marketing ΚΑΕ ΚΥΜΗΣ

ή

Πατήστε σε αυτό το link για να κάνετε κράτηση στο δικό σας εισιτήριο διαρκείας

Σχετικά άρθρα

Ο Ηλίας Κουρέπης στην Καρδίτσα!

pannikolaou

Ο Νίκος Περσίδης στον Άρη Θεσσαλονίκης!

pannikolaou

Trace ‘n Chase με τους Βασίλη Σκουντή και Βαγγέλη Αγγέλου! (video)

pannikolaou