Α ΕΣΚΑΣΕ

ΑΓΕΧ και στο…ποδόσφαιρο!

Η ΑΓΕΧ όπως και οι υπόλοιπες ομάδες που είχαν πάρει ώρες από το ΔΟΑΠΠΕΧ στο προσωρινό πρόγραμμα που είχε εκδοθεί, έμειναν χωρίς γήπεδο μετά την απίστευτη απόφαση που παραπέμπει σε…άλλες εποχές, με το αρμόδιο τμήμα του δήμου να αποφασίζει πρώτα απ’ όλα να αυτοαναιρεθεί, βγάζοντας εκτός γυμναστηρίων τις ομάδες μέχρι την ανάρτηση του νέου και οριστικού προγράμματος.

Η ομάδα της Χαλκίδας όμως δεν το έβαλε κάτω και ο Λασπάς δοκίμασε τις ικανότητες των παικτών του και στο…ποδόσφαιρο!

ποδ2Ο ΠΑΟ Κανήθου τους παραχώρησε το μισό γήπεδο ποδοσφαίρου και η ΑΓΕΧ εξασκήθηκε στο ποδόσφαιρο και στη χειροσφαίριση!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΓΕΧ για την…πρωτόγνωρη εμπειρία:

‘Με χειροσφαίριση συνεχίστηκε  η προετοιμασία της ΑΓΕΧ. Το τεχνικό επιτελείο και οι παίκτες της ανδρικής ομάδας ( όλοι παρόντες) παρόλο που δεν είχαν κλειστό γήπεδο για να προπονηθούν αυτές τις ημέρες συνέχισαν την προετοιμασία τους με τρέξιμο και ασκήσεις φυσικής κατάστασης στο γήπεδο ποδοσφαίρου της Κανήθου!!! Μάλιστα έπαιξαν και  Χειρόσφαιρο με την μπάλα του Μπάσκετ  άλλα επειδή δεν είχαν μπασκέτες σκόραραν στα τέρματα του ποδοσφαίρου, και μάλιστα κάποιοι από αυτούς με ιδιαίτερη επιτυχία !!!

Ευχαριστούμε τον ΠΑΟ Κανήθου και τον προπονητή του Βλάση Ταυλαρίδη που μας παραχώρησε μέρος του γηπέδου σε ώρα δίκης του προπόνησης.

ποδ3Επίσης ευχαριστούμε και τον προπονητή Γιάννη Τσαούση και την ομάδα του Ερμη Σχηματαρίου για την ευγενική  παραχώρηση του Κλειστού Σχηματαρίου το Σάββατο 27/08 ώστε να πραγματοποιήσουμε προπονητικό διπλό με τον ΕΡΜΗ. 

Ελπίζουμε ότι από την Δευτέρα 29/08 η ομάδα μας θα επιστρέψει ( όπως και οι άλλες ομάδες της πόλης) στον φυσικό της χώρο στο κλειστό της Κανήθου για να συνεχίσει την προετοιμασία της’.

Σχετικά άρθρα

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (27-29 Απριλίου)

pannikolaou

Οι αγώνες στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (27-29/4)

pannikolaou

3×3 ΔΕΗ Street Basketball: Eντυπωσιακή έναρξη του τουρνουά στη Λαμία (pics)

pannikolaou