Over play

Αλέξανδρος Στεφάνου…non stop!

Η συντριπτική πλειοψηφία των παικτών το καλοκαίρι προτιμάει τις διακοπές, υπάρχουν όμως και κάποιοι που δεν καταλαβαίνουν από τέτοια, που δεν…γυρίζουν τον διακόπτη και συνεχίζουν ασταμάτητοι τις προπονήσεις.

Και αν στη Χαλκίδα μπορεί να μην έχουμε ομάδα έστω και στη Γ’ Εθνική, έχουμε όμως παίκτες με μέλλον και το κυριότερο με όρεξη για μπάσκετ.

stefanΈνα από αυτούς είναι και ο Αλέξανδρος Στεφάνου, που μετά από μια καλή χρονιά με τον Κάδμο στη Γ’ Εθνική, έβαλε στο φουλ τις μηχανές συνεχίζοντας στο κολεγιακό πρωτάθλημα όπου είχε 20 πόντους μ.ο. για να ‘δέσει το γλυκό’ στο τουρνουά του Αυλωναρίου, όπου αναδείχθηκε πρωταθλητής με την ομάδα ‘Νησιά Φερόε’ και 2ος σκόρερ της διοργάνωσης, αποσπώντας κολακευτικά σχόλια από τους περισσότερους για την αισθητή βελτίωσή του.

Όλα αυτά βέβαια, αποτελούν προϊόν της σκληρής δουλειάς όλο το καλοκαίρι με τον Γιώργο Βελισσαράκο, με συνεχείς ατομικές προπονήσεις για τον 21χρονο γκάρντ που όπως όλα δείχνουν αναμένεται να stefa-veliss karfomaπαρουσιαστεί αισθητά βελτιωμένος στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με τη φανέλα του Κάδμου Θηβών στον οποίο θα αγωνιστεί για 2η σερί χρονιά.

 

 

Σχετικά άρθρα

Σαν σήμερα…21 Ιανουαρίου (2016-2023)

pannikolaou

Τα ταλέντα προπονούνται στο Pelagos Club Tennis Academy! (pics)

pannikolaou

Διανομή ειδών σε ωφελούμενους του προγράμματος ΤΕΒΑ του Δήμου Χαλκιδέων

pannikolaou