Uncategorized Α ΕΣΚΑΣΕ

Ενδιαφέρον Σύλλα για συμμετοχή στην Α’ ΕΣΚΑΣΕ!

ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ Α’ ΕΣΚΑΣΕ

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην Α’ ΕΣΚΑΣΕ καθώς μετά την παραίτηση του Πρωτέα Λαμίας και την άρνηση των Οινοφύτων να πάρουν τη θέση του Ληλάντιου υπάρχουν δύο κενές θέσεις για το κορυφαίο τοπικό πρωτάθλημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του eviabasket.gr, σήμερα το απόγευμα ο Σύλλας Αιδηψού θα στείλει έγγραφο στην ΕΣΚΑΣΕ με το οποίο θα κάνει γνωστή την πρόθεσή του και την επιθυμία του να συμμετάσχει στο νέο πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑΣΕ!

Ο Σύλλας, που υποβιβάστηκε πέρυσι στη Β’ κατηγορία, έχει κάνει μια πολύ σοβαρή προσπάθεια φέτος και ενισχυμένος σημαντικά στη μεταγραφική περίοδο έχει σκοπό να πρωταγωνιστήσει και να διεκδικήσει την άνοδο και πάλι στην Α’ κατηγορία.

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις, η ομάδα της Αιδηψού με ‘όπλο’ την αξιοπιστία της ως σύλλογος, όπως φάνηκε και πέρυσι που παρότι είχε υποβιβαστεί από πολύ νωρίς στήριξε την ομαλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος, συμμετέχοντας κανονικά σε όλους τους αγώνες της Α’ ΕΣΚΑΣΕ με πλήρη σύνθεση μέχρι και την τελευταία αγωνιστική της διοργάνωσης, θα κάνει γνωστό με επίσημο έγγραφο στην Ένωση πως ενδιαφέρεται για την παρουσία της από φέτος στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας.

Γ.Μαυροζούμης:’Είμαστε έτοιμοι και αξιόπιστοι για να παίξουμε στην Α’ ΕΣΚΑΣΕ’

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον πρόεδρο της ομάδας κ. Γιάννη Μαυροζούμη μας τόνισε πως:’Η ‘Α’ ΕΣΚΑΣΕ είναι μαυροζένα πρωτάθλημα που πρέπει να γίνει με 12 ομάδες. Δεν γίνεται, να υπάρχει αυτή τη στιγμή διαβούλευση με τα σωματεία για το αν θα είναι τη νέα περίοδο 12 οι ομάδες της Β’ κατηγορίας και η Α’ ΕΣΚΑΣΕ να γίνει φέτος με 10 ή 11 ομάδες. Πάνω σε αυτή τη βάση, εμείς ως Σύλλας είμαστε έτοιμοι, πρόθυμοι αλλά και αξιόπιστοι να αγωνιστούμε από φέτος στην Α’ ΕΣΚΑΣΕ και για αυτό το λόγο θα ενημερώσουμε εγγράφως μέσα στις επόμενες ώρες και την Ένωση’.

Σχετικά άρθρα

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Φινάλε της κανονικής διάρκειας! (22η αγωνιστική)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Αναβλήθηκε το Σύλλας-ΓΑΣ Άμφισσας λόγω απαγορευτικού απόπλου

pannikolaou

Το σημερινό πρόγραμμα αγώνων των ομάδων της ΕΣΚΑΣΕ (20/4). Σε ποια γυμναστήρια μπορείτε να πάτε

pannikolaou