Α ΕΣΚΑΣΕ

Ο Κ. Παστήρας του Αλέξανδρου στον Πόλις Καλλιθέας και στη Γ’ Εθνική!

Ο Αλέξανδρος Αρτάκης μπορεί να παραιτήθηκε από το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας ανδρών, όμως η καλή δουλειά στις μικρές ηλικίες αποδίδει καρπούς με μικρούς σε ηλικία παίκτες να παίρνουν μεταγραφή για ομάδες Εθνικών κατηγοριών.

Έτσι και έγινε με τον Κώστα Παστήρα, που σε ηλικία 18 χρονών μεταγράφηκε στον Πόλις Καλλιθέας για να αγωνιστεί από τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Με ανακοίνωσή του η ομάδα του Αλέξανδρου τονίζει χαρακτηριστικά για τη μεταγραφή του Κ.Παστήρα:

‘Με χαρά ανακοινώνουμε την μεταγραφή με υποσχετική ενός έτους του Κωνσταντίνου Παστήρα στον Πόλις Καλλιθέας!
Ο Κωνσταντίνος είναι ένας αθλητής που βγαίνει από τις ακαδημίες μας, δουλεύοντας όλα αυτά τα χρόνια το προπονητικό μας πρόγραμμα και τώρα ήρθε η ώρα να συνδυάσει τις σπουδές του με το μπάσκετ σε εθνικές κατηγορίες σε ηλικία 18 χρόνων!
Του ευχόμαστε καλή επιτυχία και στο καινούργιο του μπασκετικό ξεκίνημα αλλά και στις σπουδές του!
Γεια μας είναι μια ιδιαίτερα χαρούμενη στιγμή γιατί βλέπουμε το όραμα μας σιγά σιγά να γίνεται πραγματικότητα μετά από κάποια χρόνια δουλειάς…..παιδιά δικά μας, που θέλουν και έχουν την δυνατότητα να τα βοηθάμε να παίξουν μπάσκετ σε υψηλότερο επίπεδο. Και το κυριότερο είναι οτι πίσω από τον Κωνσταντίνο ακολουθούν πολλές τέτοιες περιπτώσεις πλέον’

Εν τω μεταξύ, η προετοιμασία του Αλέξανδρου Αρτάκης για τα τμήματα παίδων και εφήβων θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 22 Αυγούστου στο στίβο του γηπέδου της Αρτάκης.

Σχετικά άρθρα

Συγχαρητήρια Α.Ε. Καρύστου στο 2ο ΓΕΛ Χαλκίδας

pannikolaou

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (20-21 Απριλίου)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Πρωτέας Σχηματαρίου-Γ.Σ. Ιτέας (photo album)

pannikolaou