Β ΕΣΚΑΣΕ Β ΟΜΙΛΟΣ

Πρεμιέρα στη νέα σεζόν για τον Άρη Αμφίκλειας!

Πρεμιέρα στην προετοιμασία του Άρη Αμφίκλειας χθες, με τους ‘κιτρινόμαυρους’ να ετοιμάζονται για την πρώτη τους συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας!

Η πρώτη φάση της προετοιμασίας περιλαμβάνει διπλές προπονήσεις καθημερινά, ενδυνάμωσης το πρωί υπό τις οδηγίες του προπονητή-γυμναστή κ. Τριπηλόπουλου και καλαθοσφαίρισης το απόγευμα υπό τις οδηγίες του προπονητή Άρη Παπαδάκη αλλά και του κόουτς Χασόπουλου!
Η διοίκηση του Άρη μάλιστα, ευχαριστεί δημόσια μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε τον κ. Χασόπουλο για την αποδοχή της πρόσκλησης, καθώς η τεράστια εμπειρία του (επί χρόνια προπονητής των ακαδημιών και των αγωνιστικών τμημάτων του Άρη Θεσσαλονίκης καθώς και άλλων ομάδων) αλλά και οι γνώσεις του πάνω στο άθλημα συμβάλουν στα μέγιστα, ειδικά στους νεότερους αθλητές, που πλαισιώνουν και το ανδρικό τμήμα του Άρη.
Αξίζει να σημειωθεί, πως η διαμονή και η διατροφή των αθλητών καθώς και οι πρωινές προπονήσεις γίνονται στο αγρόκτημα Αμφίκαια με τις συνθήκες εργασίας στον Άρη να ξεφεύγουν από τα ερασιτεχνικά πρότυπα…

ΑΜΦ ΠΡ1

 

 

 

 

 

 

ΑΜΦΠΡ3

 

 

 

 

 

 

ΑΜΦΠΡ4

 

 

 

 

 

 

ΑΜΦΠΡ5

 

 

 

 

 

 

ΑΜΦΠΡ2

 

Σχετικά άρθρα

Β’ ΕΣΚΑΣΕ (Β’ ΟΜΙΛΟΣ): Άρης Αμφίκλειας-Αλίαρτος 72-62 (video)

pannikolaou

Κλήρωση Β’ ΕΣΚΑΣΕ (playoffs)

pannikolaou

Β’ ΕΣΚΑΣΕ Β’ ΟΜΙΛΟΣ: Άρης Αμφίκλειας-Αλίαρτος (photo album)

pannikolaou