Α ΕΣΚΑΣΕ

Στεφ.Παπανδρέου: ”Στόχος η τετράδα”

Η νέα αγωνιστική χρονιά στην Α΄ΕΣΚΑΣΕ αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς αρκετές είναι οι ομάδες που κινήθηκαν έντονα στη μεταγραφική περίοδο και εμφανίζονται σε πρώτη ανάγνωση ως ενισχυμένες.

Μια από αυτές είναι και ο Τελεθριακός που προχώρησε σε σημαντική μεταγραφική ενίσχυση με πρώτο όνομα αναμφίβολα τον Μητρόπουλο από τον Κάδμο και το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Αισιόδοξος για τη νέα χρονιά, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του στο eviabasket.gr ο πρόεδρος του Τελεθριακού Στέφανος Παπανδρέου, που έβαλε μάλιστα τον πήχη ψηλότερα σε σχέση με πέρυσι, τονίζοντας πως ο ξεκάθαρος στόχος της ομάδας για τη νέα σεζόν είναι η είσοδός της στα play-off ανόδου για τη Γ’ Εθνική.

Είμαστε μια ομάδα που κάθε χρόνο θέλει να κάνει και ένα βήμα παραπάνω. Για τη νέα σεζόν είμαι αισιόδοξος πως θα καταφέρουμε να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω, ώστε να μπούμε στην πρώτη τετράδα. Αυτή η αισιοδοξία μου πηγάζει από το γεγονός, ότι οι παίκτες που αποκτήσαμε έχουν την ανάλογη εμπειρία για να μας οδηγήσουν στο μονοπάτι των επιτυχιών, ενώ μεγάλο πλεονέκτημα για τον Τελεθριακό αποτελεί το γεγονός ότι φέτος θα έχει από την αρχή της χρονιάς στον πάγκο του τον Ανέστη Δαδίτσιο‘.

Ο Τελεθριακός εκτός από τις μεταγραφές των Μητρόπουλου, Κουμπέ, Ιωακείμ, Παπαθανασίου και την απόκτηση του Τριανταφύλλου με ελεύθερη μεταγραφή, μπορεί να υπολογίζει φέτος σε δύο προσθήκες παικτών που τον είχαν βοηθήσει σημαντικά στο παρελθόν και συγκεκριμένα στη χρονιά της Β’ ΕΣΚΑΣΕ.

Πρόκειται για τον Παντελή Χατζή που θα επιστρέψει φέτος στη δράση όπως και ο Γιώργος Τσιτούμης που είχε μείνει εκτός αγώνων για ένα χρόνο λόγω τραυματισμού.

Αυτοί οι παίκτες, μαζί με τους Θ. Ρουμελιώτη, Τ. Ρουμελιώτη, Κ Φακίτσα, που ανανέωσαν για μια ακόμα χρονιά αλλά και τους εφήβους θα αποτελέσουν το ρόστερ της ομάδας εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Προβλήματα με το γήπεδο

Δεν είναι όλα ρόδινα όμως στον Τελεθριακό, καθώς δεν λείπουν τα γηπεδικά προβλήματα. Το κλειστό της Ιστιαίας, δεν μπορεί να καλύψει στην κατάσταση που βρίσκεται τις ανάγκες της ομάδας της Β.Εύβοιας, καθώς η έλλειψη μόνωσης δημιουργεί…πολικές συνθήκες το χειμώνα, ενώ η απουσία παρκέ φέρνει συχνούς τραυματισμούς από τον πλαστικό τάπητα.

Ακόμα και οι διαγραμμίσεις είναι φθαρμένες, με αποτέλεσμα πέρυσι ιδίως, να δυσκολεύονται οι διαιτητές να ξεχωρίσουν αν κάποιο σουτ ήταν για δύο ή τρεις πόντους!

Είναι δεδομένο πάντως, πως κάποια από αυτά τα προβλήματα θα προσπαθήσει να τα λύσει άμεσα η διοίκηση του Τελεθριακού χωρίς να περιμένει τις ενέργειες του δήμου, καθώς οι ανάγκες της ομάδας είναι μεγάλες και δεν μπορούν να περιμένουν…

Σχετικά άρθρα

Αναβλήθηκε το All Star Game της ΕΣΚΑΣΕ!

pannikolaou

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (27-29 Απριλίου)

pannikolaou

Οι αγώνες στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (27-29/4)

pannikolaou