Over play

Φ.Γκούνης:’Από Δευτέρα το οριστικό πρόγραμμα για όλους’

Ο Διευθυντής του ΔΟΑΠΠΕΧ  Φώτης Γκούνης που ενημέρωσε το μεσημέρι τηλεφωνικά τα σωματεία για την απόφαση να σταματήσουν οι προπονήσεις για τις επόμενες 4 ημέρες, έδωσε την δική του εξήγηση για το stop των προπονήσεων, τονίζοντας χαρακτηριστικά:

Βγάλαμε ένα προσωρινό πρόγραμμα προπονήσεων για αυτή την εβδομάδα ώστε να εξυπηρετηθούν οι σύλλογοι που ήθελαν να ξεκινήσουν προετοιμασία, όμως δημιουργήθηκαν πολλά παράπονα από ομάδες της Χαλκίδας για τις ώρες που δόθηκαν πριν το επίσημο πρόγραμμα. Για να αποφευχθούν παρεξηγήσεις μεταξύ των ομάδων και για να μην αισθάνονται κάποιοι ότι αδικούνται, αποφασίσαμε να σταματήσουν οι προπονήσεις για όσες ομάδες υπάγονται στο προσωρινό πρόγραμμα και από τη Δευτέρα όταν και θα βγει το οριστικό πρόγραμμα όλης της αγωνιστικής χρονιάς, ο καθένας να ξέρει ποιες ώρες του αντιστοιχούν και σε ποιο γυμναστήριο.

Σε αυτή την κατηγορία, δεν ανήκουν η Κύμη και ο Ηρακλής Χαλκίδας, στους οποίους έχει δοθεί οριστικό πρόγραμμα για όλη τη χρονιά, το οποίο εφαρμόζουν ήδη, οπότε συνεχίζουν κανονικά τις προπονήσεις τους’.

Η ουσία πάντως είναι, πως δημιουργήθηκε από το πουθενά ένα μεγάλο πρόβλημα, καθώς οι υπεύθυνοι του δήμου δεν αντιλαμβάνονται κάποια βασικά πράγματα, όπως:

-Όταν μια ομάδα ξεκινάει μια προετοιμασία, έχει ένα πλάνο που δεν μπορεί να ανατρέπεται ξαφνικά και χωρίς ουσιαστικό λόγο. Υπάρχουν αθλητές εκτός Χαλκίδας, στους οποίους παρέχονται κάποιες υπηρεσίες (διανυκτερεύσεις κλπ.) για την περίοδο της βασικής προετοιμασίας, άρα έξοδα τα οποία καλούνται τώρα οι ομάδες να καλύπτουν για να…πίνουν καφέ στην παραλία!

-Ο κάθε προπονητής, όταν ξεκινάει μια προετοιμασία έχει ένα πλάνο το οποίο το είδε σήμερα το μεσημέρι να πάει περίπατο άνευ λόγου και ουσίας…

-Οι εκπρόσωποι του δήμου, όφειλαν να γνωρίζουν πως θα υπάρξουν προβλήματα και διαμαρτυρίες όταν κατάρτισαν το προσωρινό πρόγραμμα, (όπως γίνεται πάντα στην κατάρτιση των προγραμμάτων),  οπότε προτιμότερο για όλους θα ήταν να μην είχαν δώσει καθόλου ώρες στα σωματεία και να περίμεναν το οριστικό πρόγραμμα της σεζόν. Σε μια τέτοια περίπτωση κανείς άλλωστε δεν θα είχε ξεκινήσει προετοιμασία…

-Ακόμα και έτσι όμως, θα μπορούσαν να ενημερώσουν τα σωματεία που διαμαρτυρήθηκαν, πως το πρόγραμμα είναι προσωρινό και δεν θα έχει καμιά ισχύ από την ερχόμενη Δευτέρα και έπειτα…

Παναγιώτης Νικολάου

 

Σχετικά άρθρα

Σαν σήμερα…21 Ιανουαρίου (2016-2023)

pannikolaou

Τα ταλέντα προπονούνται στο Pelagos Club Tennis Academy! (pics)

pannikolaou

Διανομή ειδών σε ωφελούμενους του προγράμματος ΤΕΒΑ του Δήμου Χαλκιδέων

pannikolaou