Over play

The Basketball Wikileaks:Επιστροφή με υλικό…

Καλημέρα σε όλους και καλή σεζόν να έχουμε.
Μετά από απουσία 2 περίπου μηνών είπα να μαζέψω τι έχει γίνει σε αυτό το διάστημα και να τα πούμε λίγο. Από που να πρωτοξεκινήσω όμως ;
Αναμφισβήτητα, το γεγονός του καλοκαιριού για την πόλη μας, ήταν το MEN’S U20 της FIBA. Ομολογώ, χωρίς να έχω ξαναζήσει μια μεγάλη οργάνωση από τόσο κοντά, ότι μου άρεσε. Μου άρεσε τόσο οργανωτικά, όσο και αγωνιστικά. Όπως κάθε σοβαρή οργάνωση που σέβεται τον εαυτό της, είχε έκπληξη και μάλιστα διπλή!

Ενώ όλοι περίμεναν τελικό Ελλάδας-Κροατίας, είδαν Μαυροβούνιο-Ισλανδία σε έναν συναρπαστικό, ως προς την εξέλιξη τελικό. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά για την Εθνική μας στον μικρό τελικό.

Μπράβο στην ΕΟΚ, μπράβο στον Δήμο, πολλά μπράβο όμως και στους εθελοντές, οι οποίοι συνέβαλαν τα μέγιστα στην ομαλή διεξαγωγή των αγώνων. Και μιας και πιάσαμε του εθελοντές, να μην ξεχάσουμε και το πρόβλημα που δημιουργήθηκε αρχικά με τους Μπλέτσα και Τσάλλα, αλλά συνεχίστηκε μόνο με τον δεύτερο.

Σχετικά με τον πρώτο δεν υπάρχει ουδεμία περίπτωση να προσπάθησε κάποιος να τον βγάλει έξω. Ήταν επικεφαλής των εθελοντών του Δήμου, ήταν κάθε μέρα, όλη μέρα εκεί και μόνο ένας ηλίθιος θα προσπαθούσε να τον βγάλει έξω. Δεν είχε καμία σχέση με τους εθελοντές διαιτητές για τους δικούς του γνωστούς λόγους. Πάντως καλό θα ήταν να είχε πάρει θέση στο αρχικό δημοσίευμα που ανέφερε και το όνομα του. Είναι προφανές οτι αυτός που το δημοσίευσε δεν το έβγαλε από την κοιλιά του. Κάποιος του το μετέφερε και βασικοί υποψήφιοι κατά την γνώμη μου είναι οι δυο εμπλεκόμενοι. Η σιγή από μεριάς Μπλέτσα μου είναι λιγουλάκι «ύποπτη».

Πάμε στον Τσάλλα. Μου μεταφέρθηκε οτι του ζητήθηκε από τον Σύνδεσμο να βοηθήσει. Αρνήθηκε λέγοντας οτι δουλεύει (και καλά κάνει ο άνθρωπος). Σε αρκετά παιχνίδια πάντως ήταν στην εξέδρα ως θεατής, ενώ το Σαββατοκύριακο των Τελικών εμφανίστηκε στο γήπεδο με μπλούζα εθελοντή (!) και διαπίστευση. Η θέση του στο θέμα που δημιουργήθηκε ήταν η παράθεση ενός βιογραφικού και οι απαντήσεις σε κάποια ερωτήματα που τέθηκαν από τον διαχειριστή του grizoilikoi.blogspot.com .

Εάν τελικά όντως κάποιος πήγε να τον βγάλει έξω και για ποιούς λόγους, απλά τήρησε «σιγήν ιχθύος». Λιγουλάκι ύποπτο μέρος 2ον ! Πάντως «Προπονητήριο» δεν υπήρχε αγαπητέ Γιώργο.
Συνεχίζοντας με τους διαιτητές, έρχονται εκλογές που θα κρίνουν πολλά. Το γεγονός ότι γίνονται 20 ημέρες πριν την λήξη της θητείας του ΔΣ, εμένα προσωπικά δεν μου λέει κάτι. Κακώς δημιουργήθηκε τόση φασαρία.

Οι πλευρές είναι ως γνωστόν δυο: Παντελίδης και Ιωάννου. Η πιάτσα λέει ότι υπάρχει οργασμός επαφών με πιθανούς υποστηρικτές. Είμαι περίεργος να δω τι επιχειρήματα χρησιμοποιεί ο «πρώην» για να δελεάσει τον κόσμο. Η γενικότερη εντύπωση είναι ότι η επιλογή των προσώπων που άφησε στο πόδι του ήταν πλήρως αποτυχημένη και ότι τα έκαναν μαντάρα. Τους έκανε μεγάλο κακό η θέση τους στην περίπτωση ενός διαιτητή ο οποίος είμαι σε θέση να ξέρω οτι έχει πολλές συμπάθειες μέσα στον Σύνδεσμο. Κι εκείνος τους περίμενε στην γωνία. Η έπαρση είναι κακός συμβουλάτορας.
Πάμε στην ΕΣΚΑΣΕ. Μας τελείωσε ο Μελετίου από την ΕΟΚ. Καλώς ή κακώς εγώ δεν κρίνω. Αυτοί που έχουν γένια, έχουν και χτένια. Άρα ξέρουν περισσότερα. Με χιούμορ όμως θα πω ότι το πρόβλημα είναι μεγαλύτερο για τον Βασιλείου. Όχι γιατί χάνει το βασικό του στήριγμα στην ΕΣΚΑΣΕ αλλά γιατί θα πρέπει να κάνει τους ορισμούς μόνος του ! Πάντως ο Πρόεδρος της ´Ενωσης έχει μπροστά του μια διετία να εξαντλήσει. Το εάν θα το κάνει ή όχι είναι δικό του θέμα.
Επόμενο θέμα οι ομάδες. Προβλέπω μια αρκετά ενδιαφέρουσα αγωνιστική περίοδο. Είχαμε συγχωνεύσεις, μεταγραφές, αλλαγές σε ομάδες. Μόλις ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα και έχουμε μια πρώτη εικόνα θα τα πούμε εκτενέστερα.
Θα κάνω μια μικρή αναφορά στον ΓΣ ΚΥΜΗΣ. Κατ’ αρχάς να πω οτι ΟΛΟΙ πρέπει να στηρίξουμε την ομάδα του κόουτς Μπρατσιάκου η οποία θα παίζει στην Χαλκίδα. Και να την στηρίξουμε αγοράζοντας εισιτήρια όχι ψάχνοντας να βρούμε προσκλήσεις τζάμπα. Ξέρουν κάποιοι για ποιους χτυπάει η καμπάνα. Αυτήν την περίοδο η ομάδα προπονείται στην Κάνηθο. Πήγε προχθές για την συνάντηση της ΑΓΕΧ ένας φίλος και κάποιος προσπάθησε να τον βγάλει έξω με την δικαιολογία οτι οι προπονήσεις της ομάδας είναι μυστικές!

Η θέση μου είναι η εξής: Το γήπεδο είναι Δημοτικό. Άρα μόνο ο Δήμος μπορεί να απαγορέψει την είσοδο σε αυτό κάποιου. Στον χώρο δραστηριοποιούνται κι άλλοι σύλλογοι (ρυθμικής, καράτε, σκοπευτικός) και ως γνωστόν και ο Ηρακλής Χαλκίδος στο βόλεϊ που παίζει στην Α1. Όποτε υπάρχει πολύς κόσμος που μπαινοβγαίνει και κανείς δεν μπορεί να του απαγορέψει την είσοδο. Επίσης υπάρχει ένα κυλικείο που τις καθημερινές ο ιδιοκτήτης του βγάζει το μεροκάματο από τους γονείς που περιμένουν τα παιδιά τους.
Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι θυμήθηκαν τα γενέθλια μου και μου ευχήθηκαν.

Μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου είτε μέσω Facebook είτε με email στο jassange35@gmail.com .Τα λέμε σύντομα…

Σχετικά άρθρα

Σαν σήμερα…21 Ιανουαρίου (2016-2023)

pannikolaou

Τα ταλέντα προπονούνται στο Pelagos Club Tennis Academy! (pics)

pannikolaou

Διανομή ειδών σε ωφελούμενους του προγράμματος ΤΕΒΑ του Δήμου Χαλκιδέων

pannikolaou