Over play

Πρωτοποριακές ιδέες στα τμήματα υποδομής του Αλέξανδρου!

Με το βάρος στις ακαδημίες συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία του ο Αλέξανδρος Αρτάκης, έχοντας για 8η χρονιά στο τιμόνι του τον Γιάννη Πανούση, που δουλεύει συστηματικά πάνω στο συγκεκριμένο κομμάτι, έχοντας ήδη αρκετές επιτυχίες σε ομαδικό επίπεδο αλλά και ατομικές διακρίσεις για κάποιους αθλητές που άρχισαν να ξεφεύγουν από τα στενά όρια του νομού.

Ο Αλέξανδρος διακρίθηκε πέρυσι στο παιδικό πρωτάθλημα φτάνοντας μέχρι την ημιτελική φάση, έχοντας το προνόμιο να είναι η μοναδική ομάδα που κέρδισε την Παναγίτσα.

Φέτος, σε αγωνιστικό επίπεδο ο Αλέξανδρος θα δώσει βάρος στα τμήματα υποδομής, ενώ και στο αντρικό που θα συμμετέχει στη Γ’ κατηγορία θα παίξουν αποκλειστικά παίκτες από τα τμήματα εφήβων και παίδων.

Ο Αλέξανδρος θα συνεχίσει και φέτος να είναι πρωτοπόρος και σε θέματα οργάνωσης, αφού εκτός από τον ρουχισμό των μικρών αλλά και τα ταξίδια σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας για φιλικούς αγώνες, το πρόγραμμα προπονήσεων παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον, με πρωτοποριακές μεθόδους, όπως:

-Βιντεοανάλυση και θεωρητικά μαθήματα

-Προγράμματα ταχυδύναμης, έκρηξης, άλματος, κορμού.

Στην ομάδα της Αρτάκης λειτουργούν τμήματα με γκρουπ ανά ηλικία από 2002-2010, με εξάσκηση στα βασικά του μπάσκετ.

Επίσης, στον Αλέξανδρο υπάρχει και τμήμα ρυθμικής γυμναστικής με προπονήτρια τη Λένα Λαφαζάνη, το οποίο επίσης διανύει τον 8ο χρόνο λειτουργίας του με πολλές επιτυχίες!

αφισα αλεξανδρος

 

Σχετικά άρθρα

Σαν σήμερα…21 Ιανουαρίου (2016-2023)

pannikolaou

Τα ταλέντα προπονούνται στο Pelagos Club Tennis Academy! (pics)

pannikolaou

Διανομή ειδών σε ωφελούμενους του προγράμματος ΤΕΒΑ του Δήμου Χαλκιδέων

pannikolaou