Α1

Σε ρυθμούς κυπέλλου Ελλάδας η Κύμη

Τα δύο φιλικά με την πρωταθλήτρια ΑΕΚ Λάρνακας στον κλειστό της Κύμης ήταν όπως φαίνεται και τα τελευταία τεστ για την ομάδα του Βασίλη Μπρατσιάκου, που πλέον ετοιμάζεται για τον αγώνα κυπέλλου της ερχόμενης Τετάρτης χωρίς ακόμα να έχει γίνει γνωστός ο αντίπαλος, καθώς θα προκύψει από το νικητή του αυριανού ζευγαριού Φάρου Κερατσινίου-Ηρακλή.

Το σίγουρο είναι πάντως, πως η Κύμη αυτό το πρώτο νοκ-άουτ αγώνα για το κύπελλο Ελλάδας θα το δώσει εκτός έδρας, όπως επίσης σίγουρο είναι πως ματαιώθηκε και το προγραμματισμένο τελευταίο φιλικό της ερχόμενης Κυριακής με το Λαύριο στο κλειστό Κανήθου.

Αν η Κύμη επικρατήσει στο ματς κυπέλλου θα περιμένει το επόμενο επίσημο αγώνα της, αλλιώς σε διαφορετική περίπτωση είναι σίγουρο πως θα ψάξει για αντίπαλο σε φιλικό προετοιμασίας, μια που το διάστημα μέχρι τις 8 Οκτωβρίου που ξεκινάει η Α1 είναι μεγάλο.

Πάντως, στις τάξεις της ομάδας επικρατεί αισιοδοξία μετά και τα δύο φιλικά με την ΑΕΚ Λάρνακας που οι νεοφώτιστοι έδειξαν σημάδια βελτίωσης δείχνοντας πως βρίσκονται στο σωστό δρόμο εν όψει της φετινής πρόκλησης στην Α1…

 

Σχετικά άρθρα

Η Μαρία Κάλφα κομισάριος στον αγώνα των playoffs Παναθηναϊκός-Κολοσσός Ρόδου!

pannikolaou

Πάσχα στη Λιχάδα για τον Γιώργο Μπαρτζώκα!

pannikolaou

Βαγγέλης Μυλωνάς: Ένας Χαλκιδέος προπονητής στη Βίλνιους Ρίτας!

pannikolaou