Over play

Έναρξη ακαδημιών για τον Γ.Σ.Αυλίδας

Έναρξη των ακαδημιών του Γ.Σ.Αυλίδας για την αγωνιστική περίοδο 2016-17, με τις εγγραφές για αγόρια και κορίτσια στα τμήματα μπάσκετ να γίνεται καθημερινά στο κλειστό γυμναστήριο της Αυλίδας.

Η διοίκηση της ομάδας εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας αναφέρεται στα πεπραγμένα της περσινής σεζόν, ενώ θέτει και τους στόχους για την επόμενη χρονιά.

Αναλυτικά αναφέρει:

Νιώθουμε περήφανοι για την χρονιά που μας πέρασε καθώς ήταν η πιο πετυχημένη για όλα τα αγωνιστικά τμήματα που συμμετείχαν στα πρωταθλήματα της ένωσής μας, αλλά και για τις επιπλέον δράσεις που πραγματοποιήθηκαν με επισκέψεις σε αγώνες των κορυφαίων ομάδων της Ελλάδας, με συνεστιάσεις των μικρών και μεγάλων αθλητών και πολλές άλλες όπου πάντοτε η προσέλευση και οι συμμετοχές ξεπερνούσαν τις προσδοκίες.
Η ακαδημία μας συμμετείχε με αγωνιστικά τμήματα σε όλα τα ηλικιακά πρωταθλήματα αγοριών (παιδικό, εφηβικό) καθώς και στα πρωταθλήματα κοριτσιών με εξαίρεση μόνο το πρωτάθλημα νεανίδων. Κατόπιν συμμετείχαμε και στα πρωταθλήματα μίνι αγοριών και κοριτσιών παρόλες τις αδυναμίες της διοργανώτριας, σεβόμενοι την επιθυμία των παιδιών και γονιών.
Αποκορύφωμα των δράσεων αυτών ήταν το 1ο Πανευβοικό CAMP Ατομικής Βελτίωσης που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και με την συμμετοχή κορυφαίων προπονητών (Βαγγέλης Αγγέλου, Θανάσης Γιαπλές, Ηλίας Παπαθεοδώρου, Λευτέρης Καλογήρου) και την οποία τίμησαν επίσης με την παρουσία τους διεθνής παίκτες όπως ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και Βασίλης Τολιόπουλος που συμμετείχαν σε διπλό καθώς και των Γιώργου Τσαλμπούρη και Νίκου Δίπλαρου, όλοι τους μέλη της Εθνικής Ομάδας Νέων που κατέκτησε την άνοδο στην πρώτη κατηγορία στο καλοκαιρινό τουρνουά που διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία στην πόλη μας καθώς και των Σωκράτη Γκιζογιάννη του Γ.Σ. ΚΥΜΗΣ και Νίκου Παππά του Παναθηναϊκού.

Η δουλειά συνεχίζεται με όρεξη και προγραμματισμό στα πρότυπα των ακαδημιών των μεγάλων ελληνικών και ευρωπαϊκών ομάδων και σε αυτή την κατέυθυνση τοποθετείται ο επί 3 χρόνια προπονητής των ακαδημιών μας Νίκος Φραγκούλης στην σημαντική και κρίσιμη θέση του Διευθυντή Ακαδημίας οπου θα συνεργαζετε με τον Δημητρη Πλατια απο την διοικηση.

Του ευχόμαστε καλή συνέχεια στο πετυχημένο έργο του’.

Σχετικά άρθρα

Σαν σήμερα…21 Ιανουαρίου (2016-2023)

pannikolaou

Τα ταλέντα προπονούνται στο Pelagos Club Tennis Academy! (pics)

pannikolaou

Διανομή ειδών σε ωφελούμενους του προγράμματος ΤΕΒΑ του Δήμου Χαλκιδέων

pannikolaou