Uncategorized Β ΕΣΚΑΣΕ Α ΟΜΙΛΟΣ Β ΕΣΚΑΣΕ Β ΟΜΙΛΟΣ

Αποσύρεται από τη Β’ ΕΣΚΑΣΕ η Α.Ε.Κύμης!

ΑΛΛΑΖΕΙ ΟΜΙΛΟ Ο ΑΙΑΝΤΑΣ ΑΥΛΙΔΑΣ- ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΛΑΜΙΑΣ Ή ΠΡΩΤΕΑΣ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ ΣΤΟ Β’ ΟΜΙΛΟ ΤΗΣ Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ!

ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗ Β’ ΕΣΚΑΣΕ

Μπορεί να βρισκόμαστε μόλις 3 εβδομάδες πριν την έναρξη του νέου πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας, αλλά οι εκπλήξεις και οι αποσύρσεις ομάδων συνεχίζονται!

Πριν από λίγο σύμφωνα με απόλυτα επιβεβαιωμένες πληροφορίες του eviabasket.gr η Α.Ε.Κύμης πήρε την απόφαση να μην συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας στέλνοντας και επίσημο έγγραφο στην ΕΣΚΑΣΕ, κάτι που σημαίνει πως αδειάζει μια θέση από τον α’ όμιλο οπότε ξεκινάει και πάλι η διαδικασία για να βρεθεί η 16η ομάδα της κατηγορίας!

Για να πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή…Η Α.Ε.Κύμης αποφάσισε να αποσύρει τη συμμετοχή της από τη Β’ κατηγορία και να παίξει στο πρωτάθλημα της Γ’ Κατηγορίας όχι ως Α.Ε.Κύμης αλλά με το νέο όνομα του συλλόγου που θα προκύψει μετά τη συγχώνευση που ολοκληρώνεται με νεοσύστατο σύλλογο της περιοχής!

Αλλαγή ομίλου για τον Αίαντα Αυλίδας

Η θέση τώρα που αδειάζει στον α’ όμιλο, θα συμπληρωθεί όπως όλα δείχνουν από τον Αίαντα Αυλίδας που θα μετακομίσει από το β’ όμιλο και θα πάρει το πρόγραμμα της Α.Ε.Κύμης ώστε να μην υπάρξουν περαιτέρω αλλαγές.

Αναγέννηση Λαμίας ή Πρωτέας Σχηματαρίου στη Β’ ΕΣΚΑΣΕ

Με αυτή την αλλαγή, κενή θέση θα υπάρξει πλέον στο β’ όμιλο και η οποία θα γίνει πρόσκληση από την ΕΣΚΑΣΕ για να καλυφθεί με τη συμμετοχή της Αναγέννησης Λαμίας ή του Πρωτέα Σχηματαρίου, με τις δύο ομάδες να ξεκινούν από την ίδια αφετηρία.

Η Ένωση θα απευθύνει πρόσκληση και στις δύο ομάδες και στην περίπτωση που δεχθούν και οι δύο δεν αποκλείεται να γίνει ακόμα και κλήρωση για το ποιος θα πάρει τη θέση!

Πάντως, είναι δεδομένη η επιθυμία της Αναγέννησης να πάρει τη θέση στη Β’ κατηγορία κάτι που επιβεβαιώθηκε  μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον υπεύθυνο της ομάδας Κώστα Κουμπούρα.

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και επειδή ο χρόνος πλέον πιέζει ασφυκτικά, είναι δεδομένο πως όλα θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος αυτής εβδομάδας, με το έκτακτο Δ.Σ. της Ένωσης να είναι προ των πυλών…

Παναγιώτης Νικολάου

Σχετικά άρθρα

Β’ ΕΣΚΑΣΕ (Β’ ΟΜΙΛΟΣ): Άρης Αμφίκλειας-Αλίαρτος 72-62 (video)

pannikolaou

Β’ ΕΣΚΑΣΕ: ΓΑΣ Βασιλικού-Ληλάντιο 75-55 (photo: Άγγελος Αγαπητός)

pannikolaou

Κλήρωση Β’ ΕΣΚΑΣΕ (playoffs)

pannikolaou