Α ΕΣΚΑΣΕ

Τροπαιούχος ο Άρης Θηβών στο τουρνουά της Άμφισσας!

Την πρώτη θέση στο τουρνουά που διοργάνωσε ο Μάκαρος Άμφισσας σε συνεργασία με τον Δήμο Δελφών κατέκτησε ο Άρης Θηβών, επικρατώντας στον τελικό της ομάδας του Νίκου Παπούλια με 47-59.

Την 3η θέση πήρε η Ιτέα που επικράτησε στον μικρό τελικό του Απόλλωνα Λιβαδειάς με 74-57.

ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ

ΜΑΚΑΡΟΣ ΑΜΦΙΣΣΑΣ–ΑΡΗΣ ΘΗΒΑΣ 47-59

Νικητής του μεγάλου τελικού αναδείχτηκε ο Άρης Θήβας, σε ένα παιχνίδι που οι άμυνες είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο και ο Άρης έπαιρνε διαφοράς 4 με 8 πόντους τις οποίες κράτησε μέχρι τέλους. Το παιχνίδι χαρακτηρίστηκε από τις δυνατές μονομαχίες κάτω από τα καλάθια  και την αστοχία των παικτών στα μακρινά σουτ. Στα κρίσιμα σημεία όμως ο Άρης έδειξε να διαθέτει ένα πλήρες ρόστερ για την κατηγορία και δίκαια στέφθηκε πρωταθλητής στο τουρνουά της Άμφισσας.

Να σημειωθεί πως κατά τη διάρκεια του τουρνουά όλη η ομάδα του Άρη Θήβας έγιναν δότες μυελού των οστών στον Αιμοδοτικό Σύλλογο Άμφισσας (φωτο), καθώς και παίκτες από τις υπόλοιπες ομάδες. Μια κίνηση ανθρωπιάς και αλληλεγγύης από τους αθλητές.

Ο Μάκαρος Άμφισσας θα ήθελε να ευχαριστήσει το Δήμο Δελφών για την υποστήριξή του στη διεξαγωγή του τουρνουά, καθώς και τις ομάδες της Ιτέας, του Απόλλωνα Λιβαδειάς και του Άρη Θήβας για τη συμμετοχή τους.

Διαιτητές: Χουγιάζος-Γερονικολός.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 14-19, 12-16, 12-11, 9-13.

 

ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ

ΙΤΕΑ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ 74-57

Καλύτερη η Ιτέα σε όλο το παιχνίδι και με πιεστική άμυνα στα τέσσερα τέταρτα του γηπέδου  κέρδισε τον Απόλλωνα που υπέπεσε σε πολλά λάθη στο παιχνίδι του. Ο Απόλλωνας φάνηκε ανταγωνιστικός για δύο δεκάλεπτα, αλλά η απουσία παίκτη στη θέση του πλέι μέικερ ήταν εμφανής. Απών από την ομάδα της Ιτέας ο Γεωργαντάς και από την ομάδα της Λιβαδειάς ο Σκαλτσάς.

Διαιτητές: Χουγιάζος-Γερονικολός.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 23-12, 10–16, 16-14, 25-15.

Σχετικά άρθρα

Οι αγώνες στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (27-29/4)

pannikolaou

3×3 ΔΕΗ Street Basketball: Eντυπωσιακή έναρξη του τουρνουά στη Λαμία (pics)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ Playoffs: Στις 29 Απριλίου ο πρώτος αγώνας Κάδμου-Πρωτέα Σχηματαρίου

pannikolaou