Α ΕΣΚΑΣΕ

Άνετη και ωραία η Ιτέα!

Α’ ΕΣΚΑΣΕ

Γ.Σ.ΙΤΕΑΣ-ΜΩΛΟΣ 88-65

Πολύ καλή εμφάνιση και άνετη νίκη όπως αναμενόταν για την Ιτέα, που επικράτησε σήμερα το απόγευμα στην πρεμιέρα της Α’ ΕΣΚΑΣΕ του νεοφώτιστου Μώλου με 88-65, με την ομάδα του Μωραϊτη να παίρνει διαφορά ασφαλείας από το πρώτο κιόλας δεκάλεπτο.

Οι γηπεδούχοι παρότι αγωνίστηκαν χωρίς τους Ευθυμίου και Ντινόπουλο, είχαν σε πολύ καλή μέρα τους Πράππα και Γεωργαντά αλλά και τον πρώην ρέφερι του ποδοσφαίρου Γιώργο Δαλούκα που στην πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα της Ιτέας σκόραρε 10 πόντους με 1 τρίποντο!

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν ιδανικά το ματς, βρίσκοντας λύσεις απέναντι στη ζώνη, πετυχαίνοντας είναι αξιοσημείωτο 5 σερί τρίποντα και ξεφεύγοντας στο σκορ με 29-12, με τους 6 πρώτους πόντους των γηπεδούχων να τους πετυχαίνει ο Δαλούκας!

Με βασικό συστατικό της επιτυχίας την πολύ πιεστική άμυνα, που είναι σήμα κατατεθέν της φετινής Ιτέας, η ομάδα του Μωραϊτη προηγήθηκε στο ημίχρονο με 55-36, μετατρέποντας το υπόλοιπο του αγώνα σε διαδικαστικού χαρακτήρα. Η διαφορά έφτασε υπέρ της Ιτέας μέχρι και στους 33 πόντους για να μειώσει ο Μώλος στην τελευταία περίοδο ακόμα και στους 18 εκμεταλλευόμενος την αστοχία των γηπεδούχων σε αυτό το χρονικό διάστημα.

Ο Μώλος από την πλευρά του προσπάθησε για το καλύτερο, αλλά έδειξε πως βρίσκεται αρκετά πίσω από τις υπόλοιπες ομάδες.

Πάντως, ο Βλασσόπουλος που επέστρεψε στην ενεργό δράση, ήταν ο κύριος εκφραστής των επιθέσεων των νεοφώτιστων.

Διαιτητές: Κοτσιμπός-Ζάχος.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 29-12, 26-24, 23-10, 10-19.

ΙΤΕΑ (Μωραϊτης): Παπαθεοχάρης 5 (1), Δαλούκας 10 (1), Μπαντελάς 10, Γεωργαντάς 17, Κουτρόγιαννος 5 (1), Αγγελόπουλος 7 (2), Πράππας 18 (6), Πετράκος 5 (1), Κοντογιάννης, Παρασκευόπουλος 5, Πασαλιμανιώτης, Παγώνης 6.

ΜΩΛΟΣ (Σεβαστόπουλος): Κωνσταντόπουλος, Καλοβελώνης 12, Παπανικολάου 4, Βλασσόπουλος 25 (4), Γρίβας, Σιότροπος 11 (1), Χάϊτα, Σακελλαρόπουλος, Διαμαντής, Νικολάου Π., Κρέτσης 7 (1), Καίσαρης 5.

Σχετικά άρθρα

Γιάννης Μιχέλης: ”Όταν έφυγε η μπάλα από τα χέρια μου, είπα μπήκε”

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Άρης Αμφίκλειας-ΠΑΠΕΛ 66-63. Το buzzer beater τρίποντο της νίκης! (video)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: ΓΑΣ Βασιλικού-Αστέρας Αλιβερίου 63-65 (photo album: Άγγελος Αγαπητός)

pannikolaou