Α ΕΣΚΑΣΕ

Βασ.Ροζάνας:’Μας ‘πλήγωσαν’ τα τρίποντα στο τέλος’

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών αλλά όχι ασφαλώς και από το τελικό αποτέλεσμα έμεινε ο προπονητής του Απόλλωνα Λιβαδειάς Βασίλης Ροζάνας, που πάντως δεν παρέλειψε να επισημάνει πως η ομάδα του από αγώνα σε αγώνα θα εμφανίζεται και καλύτερη καθώς επιστρέφουν παίκτες από τραυματισμούς ενώ παράλληλα ως νεοφώτιστοι θα μαθαίνουν καλύτερα και την κατηγορία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο eviabasket.gr:

Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε μεγάλο πρόβλημα με το μαρκάρισμα του Γεωργαντά που μας έκανε ζημιά πετυχαίνοντας σε αυτό το διάστημα 17 πόντους. Χάσαμε το ρυθμό μας και η Ιτέα ξέφυγε ακόμα και με 12 πόντους.

Στη γ΄περίοδο εμφανιστήκαμε πολύ δυνατοί. Λύσαμε το πρόβλημα με τον Γεωργαντά, μπήκαμε στη διεκδίκηση της νίκης αλλά στο τέλος μας ‘πλήγωσαν’ δύο καθοριστικά τρίποντα από τον Πράππα. Ήταν ένας ισοδύναμος αγώνας που κρίθηκε στις λεπτομέρειες. 

Εμείς ακόμα δεν είμαστε έτοιμοι και αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό. Είμαστε νέα ομάδα, σε σχέση με πέρυσι η ομάδα έχει αλλάξει στα 9/12, με τα περισσότερα παιδιά να μην έχουν παίξει ποτέ στο παρελθόν στην Α’ κατηγορία. Σιγά-σιγά επιστρέφουν τα δύο πλέϊ-μέϊκερ αλλά και ο Σταγκίδης και από αγώνα σε αγώνα θα είμαστε καλύτεροι’.

 

Σχετικά άρθρα

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Άρης Θήβας-Λοκρός 81-74 (photo album)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Άρης Αμφίκλειας-ΠΑΠΕΛ 66-63 (video)

pannikolaou

Οι αγώνες στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (24-28/10)

pannikolaou