Α ΕΣΚΑΣΕ

Γ.Βελισσαράκος:’Είχαμε δύο διαφορετικά αγωνιστικά πρόσωπα’

Ο κόουτς της ΑΓΕΧ Γιώργος Βελισσαράκος σε δηλώσεις του τόνισε πως η γ’ περίοδος ήταν εκείνη που έκρινε την αναμέτρηση ενώ για τη συνέχεια ανέφερε πως μέσα από τη δουλειά στόχος της ομάδας του είναι να κερδίσει το σεβασμό των αντιπάλων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χαλκιδέου κόουτς:

Ήταν μια πρεμιέρα με δύο αγωνιστικά πρόσωπα για εμάς, το καλό μας πρόσωπο το δείξαμε στο ξεκίνημα όταν και ελέγχαμε τον αγώνα, κάτι που συνεχίστηκε σε όλο το πρώτο ημίχρονο.

Κάναμε το λάθος μετά από κάποια άσχημα σφυρίγματα για εμάς, να ασχοληθούμε με τη διαιτησία και αυτό μας αποσυντόνισε.

Το γ’ 10λεπτο ήταν για εμάς ότι χειρότερο. Δεν λειτούργησε τίποτα από όσα είχαμε πει και ένας πολύ καλός Άρης σε αυτό το διάστημα πήρε τη διαφορά και καθάρισε τον αγώνα.

Ξέρουμε τι μας γίνεται, είναι λίγος ο χρόνος που είμαστε μαζί σαν νέα ομάδα και πιστεύω πως μέσα από τη δουλειά θα γίνουμε πιο ανταγωνιστικοί δίνοντας πάνω απ’ όλα βάρος στη σταθερότητα της απόδοσης μας.

Ο Άρης ήταν ασφαλώς πιο έτοιμος από εμάς. Θεωρώ πως είναι γεμάτη ομάδα, έδειξε πολύ καλό χαρακτήρα στο παιχνίδι, αντέδρασε σωστά στην άμυνα και κέρδισε δίκαια. Το πρωτάθλημα έχει ακόμα πολύ δρόμο και ο στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ξανά μια ομάδα που με την αγωνιστικότητα της θα κερδίζει το σεβασμό.

Με την ευκαιρία της έναρξης του πρωταθλήματος, εύχομαι φέτος το πρωτάθλημα να χαρακτηριστεί από το υψηλό επίπεδο ομάδων παικτών και διαιτητών’.

Σχετικά άρθρα

Φιλικό: ΓΑΣ Βασιλικού-Κάδμος 41-72

pannikolaou

Φιλικό: ΠΑΠΕΛ-Άρης Θήβας 68-71 (pics)

pannikolaou

Φιλικό προετοιμασίας Απόλλων Χαλκίδας-ΠΑΠΕΛ το Σάββατο 23/9 (17:00)

pannikolaou