Α ΕΣΚΑΣΕ

Ν.Παπούλιας:’Δικαιούμασταν τη νίκη’

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών έμεινε ο κόουτς του Μάκαρου Νίκος Παπούλιας που όπως δήλωσε στο eviabasket.gr θεωρεί πως η ομάδα του άξιζε να πάρει τη νίκη απέναντι στον Άρη.

Ο προπονητής της Άμφισσας στάθηκε επίσης στις δηλώσεις του στα φάουλ που σφυρίχτηκαν σε βάρος της ομάδας του στη δ’ περίοδο και στις αποβολές βασικών παικτών του.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

‘Ήμασταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και πιστεύω πως δικαιούμασταν τη νίκη. Παίξαμε καλή άμυνα απέναντι σε έναν αντίπαλο που διαθέτει πλούσια και ποιοτικό ρόστερ και πολύ καλή τετράδα ψηλών για την κατηγορία. Δυστυχώς τα πολλά φάουλ που μας σφυρίχτηκαν στην τελευταία περίοδο -12 προς 4 – εις βάρος μας αποδυνάμωσαν την ομάδα μας αφού κάποιοι παίκτες βασικοί αποβλήθηκαν με φάουλ και δεν μπορέσαμε να έχουμε την καλή αμυντική λειτουργία που είχαμε στην αρχή.

Εμείς οφείλουμε να σηκώσουμε ψηλά το κεφάλι και να συνεχίσουμε γιατί το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια που έκαναν και καλή συνέχεια στην ομάδα του Άρη που φέτος παρουσιάζεται πολύ ποιοτική σε σχέση με τα άλλα χρόνια’.

Σχετικά άρθρα

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Άρης Θήβας-Λοκρός 81-74 (photo album)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Άρης Αμφίκλειας-ΠΑΠΕΛ 66-63 (video)

pannikolaou

Οι αγώνες στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (24-28/10)

pannikolaou