Α ΕΣΚΑΣΕ

Ο πρώην διεθνής διαιτητής Γ.Δαλούκας παίκτης της Ιτέας στο μπάσκετ!

Η Ιτέα ολοκλήρωσε σήμερα την πρώτη και τελευταία ταυτόχρονα φετινή μεταγραφή της, η οποία όμως είναι ικανή από μόνη της να κάνει πάταγο!

Η ομάδα του Χρήστου Μωραϊτη δεν απέκτησε κάποιο γνωστό παίκτη, αλλά έναν πρώην διεθνή διαιτητή του ποδοσφαίρου, που ένα πέναλτι που έδωσε το 2010 στον Βύντρα σε αγώνα του Άρη με τον Παναθηναϊκό, έγινε η αιτία για να γίνει η αλήστου μνήμης δήλωση του προέδρου του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη περί ‘εγκλήματος κατά της Ελλάδας’!

Από τότε βέβαια, άλλαξε άρδην η ζωή του ρέφερι. Ο Δαλούκας παραιτήθηκε από τη διαιτησία μετά τις απειλές που δεχόταν η οικογένεια του, είδε την Porsche Cayenne να τυλίγεται στις φλόγες μετά από ένα αγώνα της Εθνικής κι αποσύρθηκε οριστικά από το χώρο.

Τα τελευταία χρόνια εγκαταστάθηκε στα Άσπρα Σπίτια που είναι κοντά στην Ιτέα και φέτος θυμήθηκε τα παιδικά του χρόνια και το αγαπημένο του μπάσκετ δίνοντας το παρών στο τουρνουά της Ιτέας όπου και εντυπωσίασε!

Ο Χρήστος Μωραίτης του έκανε πρόταση να παίξει στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑΣΕ, ο Δαλούκας το δέχθηκε και από φέτος θα είναι παίκτης του μπάσκετ επιστρέφοντας και πάλι στον αθλητισμό αλλά από εντελώς διαφορετικό πόστο…

Σχετικά άρθρα

Αναβολές αγώνων λόγω κακοκαιρίας και όχι μόνο!

pannikolaou

Σήμερα το απόγευμα ο ορισμός διαιτησίας στα τοπικά πρωταθλήματα

pannikolaou

Οι αγώνες στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (28-30 Ιανουαρίου)

pannikolaou