Α1

Στο κλειστό της Πειραϊκής από σήμερα οι προπονήσεις της Κύμης

Το Λιγκ-καπ του βόλέϊ δημιούργησε αρκετά προβλήματα στις ομάδες μπάσκετ που χρησιμοποιούν το κλειστό Κανήθου και ιδιαίτερα ασφαλώς στην Κύμη, που το λιγότερο είναι πως ο αγώνας της με τον Κόροιβο μετατέθηκε για τη Δευτέρα.

Το ουσιαστικότερο πρόβλημα για την ομάδα του Μπρατσιάκου έχει να κάνει με το γεγονός ότι δεν θα μπορέσει να χρησιμοποιήσει για προπονήσεις αρχής γενομένης από σήμερα, το γήπεδο στο οποίο θα δώσει τον κρίσιμο αγώνα της Δευτέρας.

Η Κύμη από σήμερα λοιπόν και για τις επόμενες τρεις μέρες μεταφέρει την έδρα των προπονήσεων της στο κλειστό της Πειραϊκής μην μπορώντας να κάνει και διαφορετικά για να επιστρέψει στο κλειστό Κανήθου τη Δευτέρα, ημέρα διεξαγωγής του αγώνα με την ομάδα της Αμαλιάδας.

Από Τρίτη οι εξελίξεις

Ο κρίσιμος αγώνας με τον Κόροιβο παγώνει και τις όποιες εξελίξεις στα θέματα των μεταγραφών αλλά και της ενίσχυσης του προπονητικού επιτελείου μετά την παραίτηση του Λιμνιάτη.

Η ομάδα της Κύμης εξακολουθεί να ψάχνει στην αγορά ώστε να ενισχυθεί εντός του παρκέ, προτάσεις για παίκτες υπάρχουν και εξετάζονται αλλά δεν πρόκειται να προκύψει καμιά εξέλιξη πριν το αγώνα της Δευτέρας, στον οποίο παίζει ουσιαστικά και το τελευταίο του χαρτί για παραμονή στην ομάδα ο Γκριν. Με μια καλή εμφάνιση δεν αποκλείεται να πάρει μια παράταση χρόνου αν και κάτι τέτοιο θεωρείται δύσκολο.

Στο θέμα της ενίσχυσης του προπονητικού επιτελείου μοιάζει δύσκολο να μην υπάρξει και εκεί ενίσχυση και με αυτό το θέμα πάντως να αναμένεται να μπει σε τροχιά από την Τρίτη.

 

 

 

 

 

 

 

Σχετικά άρθρα

Μέγιστο Κέρδος στα Στοιχήματα Μπάσκετ: Καλύτερες Στρατηγικές για το 2024

pannikolaou

Ο αποχαιρετισμός του Άρη Παπαδάκη στον Μίτσελ Γουίγκινς

pannikolaou

Σφύριξε το φιλικό Ερμής Σχηματαρίου-Κολοσσός Ρόδου ο Καραμπιτσάκος

pannikolaou