UncategorizedΑ ΕΣΚΑΣΕ

Το Σάββατο στις 6 μ.μ. στο ΔΑΚ Χαλκίδας ΑΓΕΧ-Παναγίτσα!

Ανέτρεψε τα… προγνωστικά αλλά και τη συμφωνία μεταξύ των παραγόντων των ομάδων της ΑΓΕΧ και της Παναγίτσας η Επιτροπή πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΣΕ που αποφάσισε τελικά πριν από λίγο να στείλει το ματς με έδρα της ΑΓΕΧ την ίδια ώρα έναρξης που αρχικά ήταν ορισμένο το ντέρμπι ( 6.μ.μ) στο ΔΑΚ Χαλκίδας!Θυμίζουμε, πως οι παράγοντες των δύο ομάδων είχαν έρθει σε αρχική συμφωνία ο αγώνας να γίνει με έδρα της Παναγίτσας στις 7:30 μ.μ. στο κλειστό της Πειραϊκής με την ΑΓΕΧ να έχει αυτόματα την έδρα στο β’ γύρο του πρωταθλήματος.

Με δεδομένο πως υπήρχε συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων αλλά και ελεύθερη ώρα στο κλειστό της Πειραϊκής το απόγευμα του Σαββάτου, όλοι περίμεναν την τυπική έγκριση από την ΕΣΚΑΣΕ που όμως έκανε την έκπληξη ορίζοντας το ντέρμπι στο ΔΑΚ Χαλκίδας με έδρα της ΑΓΕΧ!

Από πλευράς ΑΓΕΧ αμέσως εκφράστηκαν παράπονα, με τους παράγοντες της ομάδας Γ.Γραμματικόγιαννη και Τ.Κολτσιδόπουλο να τονίζουν στο eviabasket.gr πως’ Με αυτή την απόφαση η ΕΣΚΑΣΕ μας αναγκάζει να χάσουμε το πλεονέκτημα της έδρας. Παίζουμε ένα τοπικό ντέρμπι με ομάδα της Χαλκίδας, δεν υποδεχόμαστε την Άμφισσα ή την Ιτέα για παράδειγμα ώστε να θεωρείται πως ακόμα και έτσι έχουμε το πλεονέκτημα της έδρας. Θα παίξουμε ως γηπεδούχοι σε ένα ουδέτερο γήπεδο χωρίς να είμαστε τιμωρημένοι. Δεν καταλαβαίνουμε το λόγο που η ΕΣΚΑΣΕ πήρε αυτή την απόφαση ενώ εμείς τα είχαμε βρει σε όλα με τους παράγοντες της Παναγίτσας για αμοιβαία αλλαγή της έδρας’.

Σχετικά άρθρα

Οι πρώτες ποινές της ΕΣΚΑΣΕ

pannikolaou

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (24-28 Οκτωβρίου)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Άρης Θήβας-Λοκρός 81-74 (photo album)

pannikolaou