Α1

Υπό προθεσμία ο Γκριν στην Κύμη

Στην αναζήτηση της πρώτης αλλαγής ξένου βρίσκεται η Κύμη και συγκεκριμένα στις θέσεις των γκαρντ, καθώς ο Τζουάν Γκριν δεν έχει πείσει με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις του και θεωρείται απίθανο να παραμείνει στους νεοφώτιστους στην Α1.

Ο Γκριν που ήρθε με καλές συστάσεις ως απόφοιτος του Hofstra με το οποίο είχε τη σεζόν που ολοκληρώθηκε μέσο όρο 17.8 πόντους, δεν μπόρεσε να δείξει σπουδαία πράγματα στο πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο και ουσιαστικά τελεί υπό προθεσμία στην Κύμη.

Μέχρι να βρεθεί πάντως ο αντικαταστάτης του ο Γκριν παραμένει στην ομάδα και αν αυτές τις μέρες δείξει ένα διαφορετικό πρόσωπο μπορεί ακόμα και να ανατρέψει τα δεδομένα.

Η Κύμη μέχρι τώρα έχει κάνει δύο προσπάθειες για ενίσχυση που σε πρώτη φάση δεν καρποφόρησαν.

Αρχικά, κινήθηκε για την απόκτηση του Βρετανού πρώην παίκτη του Άρη Στέφεν Αντεγκμπόγιε ενώ τις τελευταίες μέρες το ενδιαφέρον επικεντρώθηκε στον πρώην παίκτη της ομάδας Βάιντας Καρινιάουσκας που έσπασε το συμβόλαιο του με την Καντού καθώς δεν υπολογιζόταν από τον Ρίμας Κουτρινάϊτις.

Τη Δευτέρα οι δύο πλευρές βρέθηκαν πολύ κοντά σε συμφωνία με τον παίκτη να έχει πολύ καλές εντυπώσεις από το προηγούμενο πέρασμά του από την Κύμη, αλλά χθες η υπόθεση φάνηκε να απομακρύνεται με τον Λιθουανό να δείχνει πιο κοντά στο Λαύριο.

Από τη στιγμή πάντως που ακόμα η υπόθεση του Καρινιάουσκας δεν έχει κλείσει η Κύμη δεν αποκλείεται να επιστρέψει με νέα βελτιωμένη πρόταση καθώς πρόκειται για ένα παίκτη που έχει το πλεονέκτημα να γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις στην ομάδα κάτι που θα καθιστούσε πιο εύκολη την προσαρμογή του.

Σχετικά άρθρα

Συνεχίζονται μέχρι νεοτέρας τα πρωταθλήματα της ΕΟΚ

pannikolaou

Σκέψεις για διακοπή των Εθνικών πρωταθλημάτων!

pannikolaou

Καλά Χριστούγεννα με υγεία σε όλο τον κόσμο!

pannikolaou