Over playUncategorized

Φ.Γκούνης:’Θα σταματήσει το καθεστώς αυθαιρεσίας’

Αναστάτωση αλλά και διαμαρτυρίες υπήρξαν χθες 28 Οκτωβρίου, ημέρα αργίας, από σωματεία της Χαλκίδας που βρήκαν κλειστές τις πόρτες των γηπέδων της Πειραϊκής και του ΔΑΚ Χαλκίδας αλλά και ομάδα φύλαξης να προστατεύει τους συγκεκριμένους χώρους. Το eviabasket.gr επικοινώνησε σήμερα με τον Διευθυντή του ΔΟΑΠΠΕΧ Φώτη Γκούνη, που τόνισε το λόγο για τον οποίο χθες ήταν κλειστά τα συγκεκριμένα γυμναστήρια:

Πρώτα απ’ όλα να ξεκαθαρίσω πως στο κλειστό Κανήθου δεχθήκαμε αιτήματα από τις ομάδες της Κύμης και του Ηρακλή να κάνουν προπόνηση χθες ημέρα αργίας, τα οποία και κάναμε αποδεκτά βγάζοντας ένα νέο μίνι πρόγραμμα για αυτό το τριήμερο μια που υπάρχει και ο σημερινός αγώνας βόλεϊ του Ηρακλή, υπολογίζοντας και τη δυναμική των πρωταθλημάτων που αγωνίζονται. 

Για το κλειστό της Πειραϊκής στη χθεσινή αργία δεν υπήρχε διαθέσιμο προσωπικό για να γίνουν προπονήσεις.

Από τις ομάδες που διαμαρτύρονται γιατί βρήκαν κλειστές τις πόρτες στο ΔΑΚ δεν δεχθήκαμε κανένα αίτημα για να χρησιμοποιήσουν το γυμναστήριο. Μήπως δεν ήξεραν ότι χθες ήταν αργία άρα και το γυμναστήριο θα ήταν κλειστό; Ή μήπως νόμιζαν πως θα εξακολουθούσε να ισχύει το καθεστώς ανομίας με τον καθένα να ανοίγει μόνος του τα γυμναστήρια για να κάνει προπόνηση; Αυτή η νοοτροπία των ομάδων πρέπει να εκλείψει γιατί στο παρελθόν το έχουμε πληρώσει κιόλας, με ένα σπασμένο ταμπλό την προηγούμενη Πρωτομαγιά όταν μπήκαν αυθαίρετα μέσα στο ΔΑΚ έκαναν προπόνηση χωρίς να ενημερώσουν κανέναν και για ένα μήνα το γήπεδο λειτουργούσε με μια μπασκέτα. Και ποτέ δεν μάθαμε ποιοι μπήκαν μέσα. Επειδή λοιπόν μιλάμε για δημόσια περιουσία που η παραβίαση της αγγίζει τα όρια ποινικού αδικήματος, αποφασίσαμε εκεί που μπορούμε, καθώς δεν υπάρχει το απαιτούμενο προσωπικό, να χρησιμοποιήσουμε security για την προστασία των γηπέδων ώστε να μην υπάρχουν παραβιάσεις των γηπέδων, όπως χθες το πρωί για παράδειγμα που πριν πιάσουν δουλειά οι security το κλειστό της Πειραϊκής ήταν γεμάτο από κόσμο. Άραγε, ποιοι ήταν εκείνοι που εξασφάλισαν κλειδιά και μπήκαν στο γυμναστήριο; Και πως γνώριζαν ότι μπαίνοντας αυθαίρετα μέσα στο κλειστό δεν θα έπεφταν σε προπόνηση κάποιας άλλης ομάδας; Μπορεί κάποιος απ’ αυτούς που μπήκαν χθες το πρωί στις 8:30 πμ. στο κλειστό της Πειραϊκής να μας πει αν υπάρχει πρόγραμμα του ΔΟΑΠΠΕΧ που να προβλέπει προπονήσεις για εκείνη την ώρα; Τη Δευτέρα το απόγευμα στο Διοικητικό συμβούλιο του ΔΟΑΠΠΕΧ θα τεθούν όλα αυτά τα ζητήματα επί τάπητος ώστε να προκύψουν ξεκάθαρες αποφάσεις και να σταματήσει το καθεστώς αυθαιρεσίας που κάποιους εξυπηρετεί’

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχετικά άρθρα

Παίκτης-προπονητής στον Παπάδο Γέρα ο Καραδόπουλος

pannikolaou

Σαν σήμερα…25 Αυγούστου (2015-2023)

pannikolaou

Ανανέωσε με Σιδέρη ο Εθνικός Λιβαδειάς!

pannikolaou