Over play

Όταν ο Γ.Βόβορας ήταν προπονητής στην ΑΓΕΧ!

Ο Αργύρης Πεδουλάκης αποτελεί από την περασμένη Δευτέρα παρελθόν από τον Παναθηναϊκό και μεταβατικός προπονητής των ‘πρασίνων’ μέχρι την έλευση όπως όλα δείχνουν του Πασκουάλ, είναι ο Γιώργος Βόβορας που χθες απέναντι στην ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα παραλίγο να φέρει τα πάνω-κάτω και να οδηγήσει τον Παναθηναϊκό σε μια τεράστια εκτός έδρας νίκη στο σπίτι των πρωταθλητών Ευρώπης.

Μάλιστα, δεν έλειψαν χθες το βράδυ μετά την εξαιρετική εμφάνιση και αρκετά σχόλια στα social media για παραμονή του Βόβορα ως πρώτου προπονητή στον πάγκο του Παναθηναϊκού!

Ο Βόβορας αξίζει να σημειωθεί πως τα πρώτα του προπονητικά βήματα τα έκανε στη Χαλκίδα όταν ο Βαγγέλης Αγγέλου το 2000 τον είχε ξεχωρίσει και διαλέξει ως άμεσο συνεργάτη του στην Α2 με την ΑΓΕΧ.

Ένας άλλος προπονητής της τότε ΑΓΕΧ, ο Χρήστος Καραμπέτσας από τη Λαμία, ανέσυρε από το αρχείο του και ανέβασε τη φωτογραφία που βλέπετε, στην οποία διακρίνονται οι τότε βοηθοί του Αγγέλου Γ.Βόβορας και Χρ.Καραμπέτσας μαζί με τον τότε προπονητή ακαδημιών της ΑΓΕΧ Γιάννη Πανούση.

Μάλιστα, οι Βόβορας και Πανούσης είχαν συνεργαστεί και τη διετία 2006-08 στις ακαδημίες του Πορφύρα.

Η φιλία των τριών παραμένει πολύ δυνατή και δεν είναι τυχαίο που χθες οι φανατικότεροι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού ήταν οι Καραμπέτσας και Πανούσης παρότι είναι γνωστών ‘ερυθρόλευκων’ αισθημάτων…

Σχετικά άρθρα

Σαν σήμερα…21 Ιανουαρίου (2016-2023)

pannikolaou

Τα ταλέντα προπονούνται στο Pelagos Club Tennis Academy! (pics)

pannikolaou

Διανομή ειδών σε ωφελούμενους του προγράμματος ΤΕΒΑ του Δήμου Χαλκιδέων

pannikolaou