Uncategorized Α ΕΣΚΑΣΕ

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Γ.Σ.ΑΥΛΙΔΑΣ-ΜΑΚΑΡΟΣ 71-56

Α’ ΕΣΚΑΣΕ

Επιστροφή στις επιτυχίες!

Γ.Σ.ΑΥΛΙΔΑΣ-ΜΑΚΑΡΟΣ 71-56

Μετά από δύο συνεχόμενες ήττες ο Γ.Σ.Αυλίδας επέστρεψε στο δρόμο των επιτυχιών επικρατώντας σήμερα του Μάκαρου με 71-56, με τους παίκτες του Τομαρά να αποδίδουν καλύτερο μπάσκετ σε σχέση με τις τελευταίες αγωνιστικές ενώ η Αυλίδα μπόρεσε σήμερα να βρει λύσεις και στην επίθεση, εκεί που υστερούσε ουσιαστικά στις πρώτες αγωνιστικές.

Από την άλλη πλευρά, ο Μάκαρος μετά από 4 αγωνιστικές ακόμα ψάχνει την πρώτη του νίκη και στο μυαλό του Παπούλια και των παικτών του είναι ήδη ο αγώνας με τη Μαλεσίνα που για την ομάδα της Άμφισσας έχει πλέον χαρακτήρα τελικού…

Στο ματς, η Αυλίδα ξεκίνησε καλύτερα, προηγήθηκε ακόμα και με 14-4 αλλά η Άμφισσα αντέδρασε και το ημίχρονο τελείωσε με 33-27.

Ο αγώνας κρίθηκε στην γ’ περίοδο που ήταν και το καλύτερο διάστημα των γηπεδούχων.

Οι παίκτες του Τομαρά πίεσαν σε αυτό το διάστημα, έκλεψαν μπάλες και με πόντους σε αιφνιδιασμούς πέτυχαν 23 πόντους για να ξεφύγουν στο σκορ με 56-42.

Στη συνέχεια η Αυλίδα πήγε τη διαφορά στους 20 πόντους, με τον Νασάκη να παλεύει μόνος του για τον Μάκαρο στην επίθεση και το 71-56 να είναι το τελικό αποτέλεσμα για την Αυλίδα που έφτασε δίκαια στο ροζ φύλλο αγώνος.

Πολύ καλή εμφάνιση για την Αυλίδα από τους Κατσούλα, Βασιλείου και Γκολιά ενώ από τον Μάκαρο πολύ καλός ο Νασάκης στην επιστροφή του στο κλειστό της Αυλίδας. Αντίθετα ο Χατζηστάμου δεν έπιασε τα γνωστά στάνταρ απόδοσης.

Διαιτητές: Χριστοδούλου-Γερονικολός.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 16-8, 17-19, 23-15, 15-14.

Γ.Σ.ΑΥΛΙΔΑΣ (Τομαράς-Φραγκούλης): Γκολιάς 11 (3), Αχματιώτης 3 (1), Κατσούλας 18, Σπύρου 6 (1), Κωνσταντόπουλος 6, Τζεβελέκος 2, Σολδάτος 6, Σαμουρέλης 4, Βασιλείου 15 (1), Αλεξάνδρου, Σέφκας, Αγγελής.

ΜΑΚΑΡΟΣ (Παπούλιας): Οικονόμου 5, Αμπλάς 9 (1), Φουσέκης 9 (1), Χατζηστάμου 8, Γιαννακόπουλος 3 (1), Νασάκης 22 (2), Βουρνούς, Ματζίνος, Κεφάλας.

 

Σχετικά άρθρα

Αναβλήθηκε το All Star Game της ΕΣΚΑΣΕ!

pannikolaou

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (27-29 Απριλίου)

pannikolaou

Οι αγώνες στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (27-29/4)

pannikolaou