Uncategorized Α1

Βασ.Μπρατσιάκος:’Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου’

Απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του ήταν ο Βασίλης Μπρατσιάκος στη συνέντευξη τύπου τονίζοντας πως η ομάδα του είχε δουλέψει πολύ πάνω σε αυτό το ματς και κατάφερε να βγάλει πάνω στο γήπεδο όλα όσα είχαν σχεδιάσει.

Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την εμφάνιση και τη μεγάλη νίκη. Θέλαμε αυτό το ματς που για εμάς ήταν τελικός, δουλέψαμε πολύ μετά τον αγώνα με το Λαύριο και τα καταφέραμε.

Περάσαμε δύσκολη εβδομάδα, αναγκαστήκαμε τις τελευταίες μέρες να κάνουμε προπονήσεις στο κλειστό της Πειραϊκής, αλλά όλα τα παιδιά ήταν απόλυτα συγκεντρωμένα στο στόχο και στο πλάνο μας. Σήμερα βάλαμε 15 τρίποντα, μπορεί να σας φαίνονται πολλά αλλά για εμένα ήταν κάτι που το περίμενα και είχαμε δουλέψει πάνω σε αυτό το κομμάτι. Ξέραμε ότι ο Κόροιβος θα μας άφηνε τα σουτ, είχαμε καλές περιστροφές βγάλαμε ελεύθερα σουτ και τα βάλαμε.

Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στον Σταμάτη και τον Τζόλο και να πως πως τον Έλληνα παίκτη αν τον πιστέψεις μπορείς να κερδίσεις απίστευτα πράγματα από αυτόν. Ο Τουντζιαράκης είτε έπαιζε με Έλληνα αντίπαλο είτε με Αμερικάνο δεν άλλαζε κάτι. Έδειχνε σας να έπαιζε χρόνια στην Α1 και του αξίζουν πολλά μπράβο. 

Στο ημίχρονο ο Κόροιβος μείωσε στους 9 πόντους αλλά ήμουν σίγουρος πως θα αντιδράσουμε σωστά γιατί ξέραμε τι είχαμε κάνει λάθος.

Δεν μας επηρέασε καθόλου η διακοπή του αγώνα. Με την ΑΕΚ το Σάββατο πάμε για να κερδίσουμε όπως θα κάνουμε σε όλα τα φετινά παιχνίδια ανεξάρτητα ποιος είναι ο αντίπαλός μας. Είμαι ικανοποιημένος από την παρουσία του κόσμου. Με την απόδοσή μας στην πορεία είμαι σίγουρος πως θα φέρουμε ακόμα περισσότερους κοντά μας΄.

 

 

Σχετικά άρθρα

Επίτιμος Πρόεδρος της ΕΟΚ ο Γιώργος Βασιλακόπουλος!

pannikolaou

Μπασκετική συνάντηση στο αεροδρόμιο!

pannikolaou

Πολύ καλός ο Χαντζής στην πρώτη νίκη των Dubai Falcons!

pannikolaou