Uncategorized Α1

Βασ.Μπρατσιάκος:’ Κρατάμε την ηρωϊκή προσπάθεια’

Ο κόουτς της Κύμης Βασίλης Μπρατσιάκος στο πρώτο του παιχνίδι ως προπονητής στην Α1, δεν παρέλειψε να δώσει συγχαρητήρια στο Λαύριο για τη νίκη του, ενώ για την δική του ομάδα τόνισε πως κρατάει την ηρωϊκή εμφάνιση στο τέλος, ενώ όπως είπε χαρακτηριστικά το μυαλό όλων στην ομάδα τώρα είναι στον αγώνα της ερχόμενης Δευτέρας με τον Κόροιβο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χαλκιδέου κόουτς:

‘Θέλω να δώσω πρώτα από όλα συγχαρητήρια στο Λαύριο και στο φίλο μου, Χρήστο Σερέλη, για την εξαιρετική δουλειά του. Κάθε χρόνο και καλύτερος, σήμερα ήταν ένα μεγάλο ντέρμπι για εμάς, όπως και για το Λαύριο. Υποτίθεται ότι το Λαύριο θα είχε περισσότερο άγχος, ενώ στην πραγματικότητα το είχαμε εμείς κι αυτό φάνηκε στα πρώτα λεπτά που είχαμε να παίξουμε κάποια πράγματα και οι πρώτες μας επιθέσεις ήταν εκτός τακτικής, όπως και οι πρώτες άμυνες. Είχαμε ένα καταστροφικό δεκάλεπτο από 17’ μέχρι το 27’, που το Λαύριο έφυγε με 20 πόντους. Όταν κάνεις 26 λάθη, εκ των οποίων το Λαύριο βάζει 32 πόντους, δεν νομίζω πως έχεις μεγάλες πιθανότητες να κερδίσεις έτσι το παιχνίδι. Η ηρωική προσπάθεια της ομάδας να φθάσει το παιχνίδι στους τρεις πόντους και να το διεκδικήσει ήταν αυτό που θα κρατήσουμε από το παιχνίδι και θα ψάξουμε να το διευρύνουμε. Θα ψάξουμε να βελτιώσουμε τις καταστάσεις στο ένας προς ένας, γιατί είχαμε πρόβλημα εκεί και από τον Γιανγκ και από τον Μπολντ, αφήσαμε πάρα πολλά ελεύθερα σουτ στο Λαύριο και τα εκμεταλλεύτηκε όλα, ακόμα και στα κοντινά σουτ δεν είχαμε καλά ριφλέξιονς στην μπάλα. Τα παιδιά έπαιζαν στην έδρα τους, είχαν υψηλά ποσοστά ευστοχίας από κάποιο σημείο και μετά για αυτό και ήρθε η μεγάλη διαφορά.

Εμείς σήμερα παίξαμε χωρίς δύο ξένους, οι οποίοι και ο Γκριν και ο Μούσα ήταν εκτός παιχνιδιού, είχαμε πολλές κακές ελεύθερες βολές από τους ψηλούς μας. Εντάξει, είναι πρεμιέρα, έχουμε ένα ολόκληρο πρωτάθλημα μπροστά μας να βελτιωθούμε και να παίξουμε το μπάσκετ που θέλουμε, νομίζω πως έχουμε ολόκληρη την εβδομάδα μπροστά μας να δουλέψουμε καλά και να ξεκινήσουμε νικηφόρα την πρώτη αγωνιστική στην έδρα μας με τον Κόροιβο’.

Σχετικά άρθρα

Επίτιμος Πρόεδρος της ΕΟΚ ο Γιώργος Βασιλακόπουλος!

pannikolaou

Μπασκετική συνάντηση στο αεροδρόμιο!

pannikolaou

Πολύ καλός ο Χαντζής στην πρώτη νίκη των Dubai Falcons!

pannikolaou