Α ΕΣΚΑΣΕ

Γ.Βελισσαράκος:’Στο β’ ημίχρονο δεν μπήκαμε στον αγώνα’

Ο Γιώργος Βελισσαράκος έμεινε ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών του στο πρώτο ημίχρονο, αλλά όπως τόνισε χαρακτηριστικά στο β΄ ημίχρονο η ομάδα του δεν μπήκε ποτέ στο γήπεδο. Παράλληλα ο έμπειρος τεχνικός δεν παρέλειψε να δώσει τα συγχαρητήρια του στον Μωραίτη και στην ομάδα της Ιτέας. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Ότι επαναλαμβάνεται δεν είναι σύμπτωση και εμείς πρέπει να δουλέψουμε πάνω σε αυτό. Στο πρώτο ημίχρονο με πειθαρχεία στο πλάνο μας σε άμυνα και επίθεση, θα μπορούσαμε να είχαμε μια καλή υπέρ μας διαφορά στο σκορ αν δεν χάναμε πολλά εύκολα λέι-άπ.

Αντιθέτως τρία συνεχόμενα λάθη στην επίθεση στο τέλος του ημιχρόνου μας έφεραν 3 πόντους πίσω στο σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν μπήκαμε ποτέ στο παιχνίδι. Η συνεχής αστοχία στα λέϊ-άπ και οι πολλές λάθος πάσες σε συνάρτηση με την καταπληκτική απόδοση της Ιτέας, την απίστευτη πίεση της εξέδρας και την απογοήτευση από την αστοχία μας έφερε το τελικό αποτέλεσμα που πράγματι είναι πολύ βαρύ. 

Σπουδαία δουλειά έχει κάνει στην Ιτέα ο κόουτς Χρήστος Μωραϊτης. Μεγάλη δύναμη και ο κόσμος της Ιτέας που ασκεί μεγάλη πίεση στους αντιπάλους της. Πολλά συγχαρητήρια στους διαιτητές Κοτσιμπό και Ζάχο για την πολύ καλή διαιτησία τους’.

Σχετικά άρθρα

Οι αγώνες στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (27-29/4)

pannikolaou

3×3 ΔΕΗ Street Basketball: Eντυπωσιακή έναρξη του τουρνουά στη Λαμία (pics)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ Playoffs: Στις 29 Απριλίου ο πρώτος αγώνας Κάδμου-Πρωτέα Σχηματαρίου

pannikolaou