Α1

Η ‘Βασίλισσα’ ήταν ασταμάτητη! (Γ.Σ. Κύμης-ΑΕΚ 52-81)

ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ 1.500 ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ Η ΚΥΜΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ Α.Ε.Κ. ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΗΤΤΑ ΕΝΤΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ (55-81).

Το μπασκετικό πάρτι στη Χαλκίδα είχε χρώμα…κιτρινόμαυρο, με την ΑΕΚ να πιάνει εντυπωσιακή εμφάνιση επικρατώντας της Κύμης με 55-81 συνεχίζοντας με το απόλυτο στην Α1 και δείχνοντας έμπρακτα και σήμερα πως κάτι έχει αλλάξει φέτος στη ‘Βασίλισσα’ που θα παίξει αναμφίβολα πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα.

Τώρα πως προέκυψε αυτή η μεγάλη διαφορά; Μια πολύ καλή ΑΕΚ, αν όχι η καλύτερη φετινή, απέναντι σε μια κακή και προπαντός πολύ άστοχη Κύμη. Αυτό το…μείγμα ήταν εκρηκτικό και ικανό να φέρει αυτή τη διαφορά στο σκορ.

Η Κύμη για να είχε ελπίδες ως αούτσάϊντερ στην αναμέτρηση θα έπρεπε να έπιανε το τέλειο ματς και η ΑΕΚ να μην ήταν σε καλή μέρα. Δυστυχώς όμως για την ομάδα του Μπρατσιάκου σήμερα συνέβη το ακριβώς αντίθετο.

Το ματς, όσο αφορά το νικητή ξεκαθάρισε με το καλημέρα. Η ΑΕΚ μπήκε φουριόζα με 3/3 τρίποντα τελειώνοντας την πρώτη περίοδο με 6/8 και το ημίχρονο με 8/19.

Στην απέναντι πλευρά η Κύμη σούταρε στο πρώτο ημίχρονο με 5/29 εκ των οποίων 0/9 τρίποντα!

Είναι από τις περιπτώσεις που η στατιστική μιλάει από μόνη της…

Η Κύμη μπορεί να μην κατάφερε να αντισταθεί και να έχασε εύκολα, ο κόσμος όμως που γέμισε το γήπεδο αποζημιώθηκε και με το παραπάνω από το θέαμα.

Κατάμεστο για πρώτη φορά φέτος το κλειστό Κανήθου με περισσότερους από 1500 φιλάθλους και εντυπωσιακή παρουσία από τον κόσμο της ΑΕΚ που έδωσε τα…ρέστα του υποστηρίζοντας ένθερμα την ομάδα τους.

Όλα κρίθηκαν στο πρώτο 10λεπτο όταν η ΑΕΚ ξέφυγε με 6-29 και με τους παίκτες του Ζντόβτς σε εντυπωσιακή μέρα η διαφορά πήρε γρήγορα ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις.

Το 14-46 του ημιχρόνου φανερώνει πολλά με τη συνέχεια να είναι διαδικαστικού χαρακτήρα, την Κύμη να δείχνει καλά στοιχειά ροκανίζοντας προς το τέλος και τη διαφορά για να διαμορφωθεί το τελικό 55-81.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 6-29, 14,46, 31-65, 55-81.
ΚΥΜΗ (Μπρατσιάκος):
Τουντζιαράκης 7, Τσούπκοβιτς 9, Σταμάτης 6, Πάλμπλαντ, Ελ-Αμίν 9, Σχίζας 9 (1), Σινγκούνας 2, Κατράνας, Τζόνος 2, Κωνσταντακόπουλος, Μόργκαν 11.
ΑΕΚ (Ζντοβτς):
Ούκιτς 4, Βασιλειάδης 11 (2), Λαρεντζάκης 3 (1), Μαυροειδής 7, Ουίλιαμς 3 (1), Σάκοτα 9 (1), Μιλόσεβιτς 8, Χαριτόπουλος 5 (1), Ντίξον 18 (3), Φάλκερ 4, Ιβάνοβιτς 9 (2), Σκουλίδας.

Σχετικά άρθρα

Επίτιμος Πρόεδρος της ΕΟΚ ο Γιώργος Βασιλακόπουλος!

pannikolaou

Μπασκετική συνάντηση στο αεροδρόμιο!

pannikolaou

Ο Ηλίας Κουρέπης στην Καρδίτσα!

pannikolaou