Α ΕΣΚΑΣΕ

Η Παναγίτσα απέκτησε τον Δημ. Μαρμαρινό!

Το καλύτερο το φύλαγε για το τέλος η Παναγίτσα, αποκτώντας σήμερα τον Δημήτρη Μαρμαρινό, ένα παίκτη που αναμφίβολα μπορεί να κάνει τη διαφορά στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας και να οδηγήσει την ομάδα της Χαλκίδας στην επίτευξη του στόχου της ανόδου στη Γ’ Εθνική!

Ο Χαλκιδέος σέντερ είχε δεχθεί…πρέσινγκ τις τελευταίες μέρες από τους διοικούντες της ομάδας και πριν από λίγο απάντησε θετικά στην πρόταση που του έγινε, οπότε πρέπει ήδη να θεωρείται παίκτης της Παναγίτσας!

Οι συστάσεις ασφαλώς και περιττεύουν για τον Χαλκιδέο παίκτη που έχει πλούσιο βιογραφικό σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Γεννημένος στις 14 Μαϊου 1976 έπαιξε μπάσκετ στην ΑΓΕΧ αγωνιζόμενος στα τμήματα υποδομής και στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Το 1996 πήγε στον Έσπερο Καλλιθέας, ενώ μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί στο Μαρούσι την περίοδο 2000-03 με το οποίο κατέκτησε και το κύπελλο Σαπόρτα, σε Πανιώνιο, ΠΑΟΚ, Ηρακλή, Καβάλα από Ελλάδα ενώ στο εξωτερικό έχει παίξει σε Τέραμο, Ούντινε, Νάπολι, Καζέρτα και Λοκομοτιβ Ροστόφ.

Ο Μαρμαρινός αναμένεται να ενσωματωθεί άμεσα στην Παναγίτσα και μπορεί να αγωνιστεί και στον αγώνα της πρεμιέρας με τον Απόλλωνα Λιβαδειάς.

Σχετικά άρθρα

Την 1η Απριλίου τα εισιτήρια του Προολυμπιακού τουρνουά με πολύ χαμηλές τιμές!

pannikolaou

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (30 Μαρτίου-3 Απριλίου)

pannikolaou

Πρώτη προπόνηση με την Εθνική Εφήβων ο Χαντζής παρουσία Πιτίνο! (pics)

pannikolaou