Uncategorized Α1

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα…

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 17:00 ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΑΝΗΘΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΚΥΜΗΣ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟΝ ΚΟΡΟΙΒΟ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ.

Έφτασε λοιπόν η ώρα για το πρώτο εντός έδρας αγώνα της Κύμης στην Α1 με αντίπαλο σήμερα στις 5 μ.μ. στο κλειστό Κανήθου τον Κόροιβο Αμαλιάδας με την ομάδα του Βασίλη Μπρατσιάκου να θέλει να συνδυάσει αυτή την ιστορική στιγμή για τους νεοφώτιστους με μια νίκη που θα είναι εφόσον έρθει και η πρώτη στο πρωτάθλημα!

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα που λέει λοιπόν και το τραγούδι του Άκη Πάνου, με την Κύμη να ξέρει παρότι ακόμα βρισκόμαστε στη 2η αγωνιστική πως αυτά τα παιχνίδια καθορίζουν πολλά για το μέλλον των ομάδων.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τους γηπεδούχους που περιμένουν την συμπαράσταση του κόσμου της Χαλκίδας ώστε να ξεπεράσουν το δύσκολο εμπόδιο της Αμαλιάδας.

Τα μεταγραφικά σενάρια μπήκαν προσωρινά στο…ψυγείο με το σημερινό αγώνα να σκεπάζει τις εξελίξεις καθώς η νίκη είναι κάτι παραπάνω από επιβεβλημένη μια που το πρωτάθλημα της Α1 μπορεί να είναι ακόμα στην αρχή αλλά τα περιθώρια λάθους είναι μικρά.

Ο Κόροιβος θα πάρει μέρος για τρίτη διαδοχική σεζόν στο πρωτάθλημα της Basket League. Την περσινή αγωνιστική χρονιά εξασφάλισε την παραμονή του μόλις την τελευταία αγωνιστική, οπότε ο στόχος για φέτος είναι να αποφύγει το «άγχος» και να ξεμπερδέψει με την «σωτηρία» το νωρίτερο δυνατόν.

Το έργο αυτό ανέλαβε ο πρωτοεμφανιζόμενος στην Basket League προπονητής Ντίνος Καλαμπάκος, ο οποίος είχε παρουσιάσει πολύ καλά δείγματα δουλειάς στην Α2 τα προηγούμενα χρόνια. Εκτός από τον προπονητή, το καλοκαίρι άλλαξε ολοκληρωτικά και το ρόστερ του Κόροιβου, καθώς δεν παρέμεινε κανείς παίκτης από την περσινή ομάδα! Αντίθετα, αποκτήθηκαν οι Έλληνες Αλέξανδρος Σπυριδωνίδης, Απόστολος Αποστολίδης, Γιάννης Χατζηνικόλας, Γιάννης Σαχπατζίδης, Ανδρέας Μπεκρής και Αντώνης Μιχάλογλου, καθώς και έξι ξένοι. Οι Αμερικανοί Κεν Μπράουν, Τόντριγκ Γκότζερ, Τζος Ρίτσαρντ και Κένι Χολ, ο Σέρβος Άντριγια Μιλουτίνοβιτς και ο Ολλανδός Ντέβον Βαν Όστρουμ.

Παρόλο που πρόκειται για μια εντελώς καινούρια ομάδα που το εύλογο θα ήταν να θέλει κάποιο χρόνο για να «δέσει», στα πρώτα επίσημα ματς ο Κόροιβος έδειξε καλό αγωνιστικό «πρόσωπο». Στο κύπελλο Ελλάδας κατάφερε να φτάσει ως τα προημιτελικά, όπου αποκλείστηκε από την ΑΕΚ, ενώ στην 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος αντιμετώπισε τον Ολυμπιακό εντός έδρας και ηττήθηκε αξιοπρεπώς με 66-88.

Αναφέραμε στην αρχή ότι το αποτέλεσμα στο ματς της Δευτέρας έχει μεγάλη σημασία. Οι δύο αντίπαλοι έχουν ως βασικό αρχικό στόχο την παραμονή στην κατηγορία, οπότε η απέναντι σε έναν άμεσο ανταγωνιστή μετράει πάντα ….διπλή. Επιπλέον, τόσο η Κύμη SEAJETS όσο και ο Κόροιβος θέλουν το θετικό αποτέλεσμα για να τονωθεί και η ψυχολογία τους ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Η παρουσία του κόσμου σήμερα το απόγευμα στο κλειστό Κανήθου είναι επιβεβλημένη όμως για όσους δεν τα καταφέρουν να βρεθούν δίπλα στην ομάδα του Μπρατσιάκου, θα μπορέσουν να ενημερωθούν για την εξέλιξη του αγώνα από τη live μετάδοση μέσω του eviabasket.gr ενώ μέσω ραδιοφώνου θα υπάρξει ζωντανή μετάδοση του αγώνα από το sport24 στους 103,3 fm που θα συνεργάζεται για τα εντός έδρας ματς της Κύμης με το eviabasket.gr.

Σχετικά άρθρα

Επίτιμος Πρόεδρος της ΕΟΚ ο Γιώργος Βασιλακόπουλος!

pannikolaou

Μπασκετική συνάντηση στο αεροδρόμιο!

pannikolaou

Πολύ καλός ο Χαντζής στην πρώτη νίκη των Dubai Falcons!

pannikolaou