Over play

Κλειστό Κανήθου: Η πτώση του ρεύματος και η αποκατάσταση της βλάβης

Ένα απρόσμενο πρόβλημα με την πτώση του ρεύματος ήταν η αιτία για την 45λεπτη διακοπή χθες λίγο μετά την έναρξη του β’ ημιχρόνου στον αγώνα Κύμης-Κόροιβου Αμαλιάδας.

Η βλάβη, όπως φαίνεται και από το χρόνο που χρειάστηκε για να αποκατασταθεί ήταν μεγάλη, με τους ανθρώπους του γηπέδου όμως να κινητοποιούνται άμεσα για να δοθεί τελικά η λύση και να συνεχιστεί ο αγώνας κανονικά.

Το πρόβλημα δεν είχε να κάνει με φόρτωμα των γραμμών καθώς οι αντοχές του συγκεκριμένου γηπέδου είναι πολύ μεγάλες, αλλά σε μια βλάβη από την πολυετή χρήση του ασφαλειοδιακόπτη που μπορούσε να γίνει οποιαδήποτε στιγμή, αλλά έτυχε να πέσει πάνω στην εξέλιξη του αγώνα!

Ο ηλεκτρολόγος του δήμου εντόπισε το πρόβλημα που ήταν μεγάλο και για αυτό το λόγο ακούστηκε και η έκρηξη από την απότομη πτώση της τάσης που είχε ως αποτέλεσμα να σβήσουν τα μισά φώτα του γηπέδου!

Τελικά, με τη συνδρομή και της ΔΕΗ καθώς έπεσε η τάση από τον υποσταθμό, αποκαταστάθηκε η βλάβη και το ρεύμα επέστρεψε στο γήπεδο για να συνεχιστεί ο αγώνας. Μετά πάντως από προτροπή και των διαιτητών δεν άναψαν όλα τα φώτα, περισσότερο για λόγους ασφαλείας αν και το πρόβλημα δεν είχε για πηγή του το φόρτωμα των γραμμών που δεν είχε φτάσει ούτε στο 50%.

 

 

Σχετικά άρθρα

Σαν σήμερα…21 Ιανουαρίου (2016-2023)

pannikolaou

Τα ταλέντα προπονούνται στο Pelagos Club Tennis Academy! (pics)

pannikolaou

Διανομή ειδών σε ωφελούμενους του προγράμματος ΤΕΒΑ του Δήμου Χαλκιδέων

pannikolaou