Over play

Μυστικός Πράκτωρ: Πρωτάθλημα αστέρων και εκπλήξεων!

Το πρωτάθλημα της Α ΕΣΚΑΣΕ που ξεκινά αύριο προμηνύεται το πιο συναρπαστικό και αμφίρροπο των τελευταίων χρόνων.. Οι περισσότερες ομάδες είναι σαφώς ενισχυμένες και πιστεύω ότι όλες οι αγωνιστικές θα έχουν συναρπαστικά παιχνίδια και εκπλήξεις.

Για πρώτη φορά στην ιστορία του, το πρωτάθλημα θα κοσμήσουν παίκτες εγνωσμένης αξίας που ήρθαν από μεγαλύτερες κατηγορίες (Συριστρατίδης, Σαμουρέλης, Λαζαρίδης) άλλα και παίκτες που επανήρθαν στην ενεργό δράση (Κουτσογιάννης, Μαρμαρινός) κυρίως για λογαριασμό της ΑΕΕΠ.

Όμως εκτός από τις παλιές καραβάνες στο πρωτάθλημα συμμετέχουν και νεαροί ταλαντούχοι παίκτες που μπορεί να κάνουν το λεγόμενο ξεπέταγμα τους φέτος (Σολδάτος).

Μεγάλο ερωτηματικό παραμένει η ομάδα της ΑΓΕΧ που πρέπει να περάσουν κάποιες αγωνιστικές για να δούμε αν θα μπορέσει να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο μαζί με τους κατά κανόνα διεκδικητές του πρωταθλήματος (Ερμής Σχηματαρίου, Α.Ε Εξω Παναγίτσα, Γ.Σ Αυλίδας, Μαλεσίνα).

Ας αφήσουμε τα θετικά του φετινού πρωταθλήματος και ας περάσουμε στην επικαιρότητα η οποία δεν είναι και τόσο ευχάριστη.. Αναφερόμαστε βεβαία στο εξωαγωνιστικό κομμάτι. Δεν αρχίσαμε καν και έχουμε ήδη την πρώτη ανακοίνωση για διαιτητή….. Πρωταθλήτρια ομάδα σε αυτό τον τομέα η Μαλεσίνα και η ανακοίνωση που έβγαλε για τον Ντάνο…. Απομένει να δούμε αν ο ορισμός του αγώνα Σχηματάρι–Μαλεσίνα αλλάξει για 3η φορά!

Έχουμε επίσης μια ομάδα να ψάχνει να βρει αν κάποιες μεταγραφές άλλων ομάδων είναι νόμιμες ή όχι… Ακόμα έχουμε τουλάχιστον μια ομάδα της κατηγορίας από αυτές που πιο πάνω αναφέρουμε ως διεκδικητή του τίτλου να ψάχνει να κάνει μεταγραφή της τελευταίας στιγμής. Λέμε μιας τουλάχιστον ομάδα αφού δεν αποκλείεται να κινηθεί και άλλη ομάδα για μεταγραφή έκπληξη της τελευταίας στιγμής….

Ευχή όλων μας είναι να απολαύσουμε το φετινό πρωτάθλημα και να ασχολούμαστε μονό με τα αγωνιστικά δρώμενα….. Θα δούμε σύντομα…

 

Σχετικά άρθρα

Σαν σήμερα…21 Ιανουαρίου (2016-2023)

pannikolaou

Τα ταλέντα προπονούνται στο Pelagos Club Tennis Academy! (pics)

pannikolaou

Διανομή ειδών σε ωφελούμενους του προγράμματος ΤΕΒΑ του Δήμου Χαλκιδέων

pannikolaou