Α ΕΣΚΑΣΕ

Νικήτρια στο ντέρμπι της Χαλκίδας η Παναγίτσα!

Α’ ΕΣΚΑΣΕ

ΑΓΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ-ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ 46-60

Το τοπικό ντέρμπι της Χαλκίδας βρήκε νικήτρια την Παναγίτσα που επικράτησε της ΑΓΕ Χαλκίδας με 46-60 με την ομάδα του Μιχαήλ να παίρνει προβάδισμα ασφαλείας από την αρχή στηριζόμενη στην πολύ καλή της άμυνα και να φτάνει εύκολα στην επικράτηση διπλασιάζοντας τις νίκες της στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο αγώνας που έγινε στο ΔΑΚ Χαλκίδας λόγω της διοργάνωσης του Λιγκ-καπ στο κλειστό Κανήθου, μάζεψε αρκετό κόσμο στις εξέδρες που όμως δεν πρέπει να έμεινε ικανοποιημένος από το θέαμα.

dsc04109

Οι δύο ομάδες ήταν άστοχες, τα λάθη ήταν αρκετά όμως η διαφορά ποιότητας έστω και έτσι ήταν εμφανής με την Παναγίτσα που παρότι έπαιξε χωρίς τον Μαρμαρινό τον οποίο προτίμησε να προστατέψει ο Μιχαήλ να φτάνει εύκολα στη νίκη με 46-60.

Η ΑΓΕΧ έδειξε πολλές αδυναμίες με τον Βελισσαράκο να έχει δύσκολο έργο μπροστά του. Με εξαίρεση τον Σιδερίδη δεν υπάρχει άλλος παίκτης που να μπορεί να βάλει τη μπάλα στο καλάθι ενώ οι τυπικά γηπεδούχοι είχαν και μεγάλο πρόβλημα κάτω από το καλάθι.

Από την άλλη πλευρά, η Παναγίτσα δεν απέδωσε καλό μπάσκετ, όμως αυτό δεν την εμπόδισε να πάρει μια εύκολη νίκη. Και όταν μια ομάδα κερδίζει εύκολα στην κακή της μέρα, αυτό λέει πολλά…

Ο Μαρμαρινός ήταν με πολιτικά στον πάγκο της ομάδας του καθότι ακόμα δεν είναι έτοιμος, αλλά η εμπειρία του Κουτσογιάννη που στο πρώτο ημίχρονο μοίραζε ασίστ, του Δέδε και του Λαζαρίδη που πρόσφεραν και στο επιθετικό κομμάτι, ήταν αρκετή για να δώσει το δεύτερο φετινό ροζ φύλλο αγώνος στην Παναγίτσα που τώρα έχει μπροστά της την πρώτη επικίνδυνη έξοδο για φέτος, στην έδρα της επίσης αήττητης Ιτέας.

Η Παναγίτσα προηγήθηκε με 16-33 στο ημίχρονο χωρίς να έχει πιάσει καλή απόδοση, με τη συνέχεια να είναι  ανάλογη. Σταθερό προβάδισμα στο σκορ και άνετη νίκη για την ομάδα του Μιχαήλ με 46-60 που διπλασίασε τις επιτυχίες της σε αντίθεση με την ΑΓΕΧ που μετράει 0/2 και το ερχόμενο Σάββατο έχει πρόωρο τελικό με αντίπαλο τον Μάκαρο Άμφισσας.

Διαιτητές: Κάλφα-Σοφόπουλος.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 11-20, 16-33, 26-46, 46-60.

ΑΓΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (Βελισαράκος): Αργυρίου 9 (2), Μπεληγιάννης 2, Μακρύγιαννης 5 (1), Μάμαλης 2, Σιδερίδης 19 (3), Φωτητζόγλου 6, Βελισσαράκος 1, Τσιλιγιάννης 2, Κανάκης, Στεφανίδης, Σταμέλος, Μάρκος.

ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ (Μιχαήλ-Τοσούνης): Δέδες 10 (2), Κουτσογιάννης 3, Σεβαστόπουλος 2, Καρυστινός 6, Τσίτσης 6, Κωνσταντίνου 8 (2), Σαράπης 2, Μπέλλος Χαρ. 2, Μπέλλος Νικ. 2, Λαζαρίδης 14, Περσίδης 1, Ματθαίου 4.

* Σε νεότερη ανάρτηση θα ακολουθήσει photo album από την αναμέτρηση.

Σχετικά άρθρα

Συγχαρητήρια Α.Ε. Καρύστου στο 2ο ΓΕΛ Χαλκίδας

pannikolaou

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (20-21 Απριλίου)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Πρωτέας Σχηματαρίου-Γ.Σ. Ιτέας (photo album)

pannikolaou